Regelmatig speur ik het internet af naar handige producten voor kids. Er zijn zo enorm veel leuke webshops met hippe en bruikbare producten. Enkele daarvan heb ik in huis en maak ik veel gebruik van. Ik ben er zelf enorm over te spreken en de kleine man ook, dus het word tijd om een aantal van deze producten met jullie te delen!

Play & Go

Zo word deze mama erg blij van de opbergzakken van Play & Go. Dit zijn eigenlijk grote ronde speelkleden waar een koord doorheen loopt. Onze kleine man speelt erg graag met zijn duplo. Inmiddels is meneer drie jaar en heeft hij al een behoorlijke verzameling opgebouwd. Als hij daar dus mee speelt, en natuurlijk alles uit de doos haalt, is het altijd om te huilen als het weer opgeruimd moet worden. Speelt hij echter met deze enorme hoeveelheid blokken op het speelkleed van Play & Go, dan is het zo opgeruimd! We trekken aan het koord en al het speelgoed op het kleed zit in een zak. 1-0 voor mama! Zelf hebben wij het een opbergzak met snorren en er ligt alvast een felroze klaar op de babykamer. Deze gave speelkleden/opbergzakken kun je krijgen bij Little Wannahaves. Eén van mijn favo webshops, waar ik al eerder naar verwees.

Play & go

Sevylor Puddlejumper

Wat eigenlijk mijn ultieme nummer één is binnen de handige producten is de Sevylor Puddlejumper. De wat? De puddlejumper is een onwijs handige zwemband. Onze kleine man is van baby af aan al een echte waterrat. Gek op badderen, al snel op babyzwemmen, gek op de jacuzzi en zwembaden. Ik vond die plastic opblaasbandjes alleen een drama. Bloed, zweet en tranen om ze om je kind te krijgen. Als de kleine man ze dan eindelijk om had, waar hij al niet blij van werd, dan dook hij regelmatig met zijn gezicht in het water. Ondingen dus. Tot ik de puddlejumper ontdekte. Wat een verademing, kleine man voelde zich enorm zeker in het water en ik liet hem met een gerust hart los. Voorover kiepen is onmogelijk, de bandjes schuren niet en meneer vind ze fijn zitten. Echt een aanrader dus. Die van ons wordt nu al jaren gebruikt en ziet er een beetje afgeleefd uit, maar hij functioneert nog prima! Je koopt deze ideale zwemband onder andere bij sevylor.nl.

handige producten

Insteeklijsten

Onze kleine man, en mama ook, vind het erg leuk om te knutselen. Er worden dan ook wekelijks bijzonder veel a4tjes vol geplakt, gekleurd, geknipt etc. Af en toe zitten er hele leuke projectjes tussen die zonde zijn om direct weg te gooien. Ik heb echter ook geen zin in een huis vol kinderknutsels. Dat vind ik er zo rommelig uit zien. Daar moest dus een andere oplossing voor komen. Enkele jaren geleden kocht ik dan ook handige insteeklijsten bij de HEMA. Veel handige producten komen bij deze keten vandaan en de prijs is meestal ook erg aangenaam. Aan een muur in de eetkamer heb ik nu dus een aantal van deze insteeklijsten hangen. Zo kan ik regelmatig tekeningen wisselen en hangt het toch enigszins mooi aan de muur. Je zou het een kleine expositie kunnen noemen.

wissellijst

Wat zijn jullie favoriete handige producten voor kids?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.