Voor zijn eerste verjaardag kreeg ons zoontje een tafeltje en twee stoeltjes. Het welbekende Ikea-setje. Het kreeg een prominent plekje in de woonkamer en er kwam een klein kastje op waar ik steeds een seizoens-tafereeltje in knutselde. Lente, Pasen, Zomer, Herfst, Sint, Kerst, alles kwam voorbij. Het kastje werd een beetje gammel en eigenlijk te klein. Tijd voor iets anders.

Enkele weken geleden zag ik op Hip en hot de seizoensboom. Gemaakt van blank hout, groot genoeg om iets in op te hangen en stevig genoeg voor peuterhandjes. Perfect! Deze werd dus besteld en geleverd net voor de derde verjaardag van ons zoontje!  Ik maakte er een heuse verjaardagsboom van met de letterslingers van Little Wannahaves.

Nu is het feest weer voorbij dus werd het tijd voor een nieuw thema. Aangezien ons zoontje steeds druk is met beestjes zoeken in de tuin was het thema snel gekozen. Zomerse beestjes. Bijen, lieveheersbeestjes, een spin en een rups. Om het af te maken nog een paar bloemen erbij.

Voor alle beestjes heb ik karton gebruikt. De bloemen zijn gemaakt van vloeipapier. Alles is vervolgens vastgezet in de boom met dubbelzijdig plakband.

seizoensboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.