Aanstaande zondag is het weer vaderdag. Elk jaar ben ik er druk mee. Ok, mijn zoontje is pas drie jaar dus ik heb het nog makkelijk gehad. Vaderdag komt echter elk jaar terug en ik vind het daarnaast ook leuk om voor de opa’s iets te maken. Rond deze tijd ben ik dus altijd druk met ideetjes verzamelen om op een leuke manier een cadeautje voor Vaderdag te maken.

Bij deze deel ik dus met jullie wat we al gemaakt hebben. Wie weet hebben jullie er nog iets aan. De allereerste vaderdag heeft de kleine man niks gemaakt. We zaten toen druk in onze kraamtijd dus er werd nog niet geknutseld. In 2013 moest het er dan toch echt geknutseld worden. Overigens word dit niet verwacht door papa maar stiekem vind ik het zelf veel te leuk om te doen. We hebben dat jaar de handjes van de kleine man omgetrokken en deze mocht hij met verf onder kliederen. Met recht ‘kliederen’, want hij zat er van top tot teen onder. Met het oog op motorische ontwikkeling en ontdekken, was dit dus al erg geslaagd. Vervolgens heb ik hier een ’trapje’ tussen geplakt. Als je de handjes open doet staat er dan; Papa ik hou zooooooooo veel van jou. Een vrij simpel cadeautje met een groots effect.

Het jaar daarop had mama iets minder inspiratie voor Vaderdag. Ik heb de kleine man op een rond papier een tekening laten maken. Lekker krassen met potloden, daar was hij rond die tijd immers gek op. Vervolgens heb ik hier een rozet van gemaakt. Simpelweg een groter rond stuk karton erachter, een paar lintjes en een één erop geplakt. ‘Papa is de beste’ erop en klaar was mama. Ook dit cadeautje viel goed in de smaak. Papa moest natuurlijk wel de hele dag met deze rozet lopen. Dat is het ding nu wel aan te zien, want een beetje beschadigd is hij wel. Ach, dan hebben we in ieder geval bewijs dat papa blij was met zijn vaderdag knutsel.

Dit jaar gaan we natuurlijk ook aan de slag. Aangezien de opa’s en de papa deze blog ook lezen kan ik hier alleen nog niks over delen. Komende week word er dus in het diepste geheim geknutseld. Dat valt nog niet mee want papa werkt thuis, dus moeten we heel voorzichtig te werk gaan. Uiteraard delen we het resultaat met jullie!

Veel succes met de eventuele voorbereidingen voor Vaderdag! Ik ben benieuwd wat jullie maken.

vaderdag♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Vaderdag

  1. Joeri
    16 juni 2015 at 07:30 (9 jaar ago)

    Haha, ik ben benieuwd! Ik zal niet te goed opletten als jullie aan de knutsel gaan benen 😉

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.