Jawel, het is weer vrijdag en we hebben heerlijk weer. Als we de weerberichten moeten geloven houden we dit zonnetje voorlopig even vast. Perfect om buiten leuke dingen te ondernemen.  Tijd voor de weekendtips voor de regio Westland en omstreken.

Boerol

Elk jaar vind er op Terschelling een theaterfestival plaats. Boerderij het Kraaiennest haalt dit festival sinds acht jaar naar de polder van Maasland onder de naam Boerol. Boerol is een cultuurfestival voor jong en oud en op zaterdag 27 juni helemaal gratis. Je vindt er theater, beeldende kunst, film, muziek en leuke kinderactiviteiten. Voor de kinderen is er dit jaar een mysterieus landgoed, waar je heerlijk kan spelen en avonturen kunt beleven. Ook kun je meewerken aan reusachtig kasteel van klei. Verder word er voorgelezen en kun je meedoen aan een dansworkshop. Dit alles en nog veel meer vind plaats van 10.30 tot 19.00u. Kijk op de site van Boerol voor de precieze locatie en alle ins en outs.

Parade

We blijven een beetje in het thema van de theaterfestival met de Parade. Dit is een rondreizend festival wat dit jaar start in het Museumpark in Rotterdam.  Zaterdag en zondag kun je hier nog naar toe. Volgende week verhuisd het festival naar Den Haag. De parade heeft altijd een speciaal kinderprogramma met theatervoorstellingen. Kinderen tot jaar 12 mogen gratis naar binnen en tot 16.00 uur kun je als volwassene ook gratis het terrein op. Let op; voor enkele voorstellingen moet je vooraf online kaartjes kopen. De prijzen liggen niet heel hoog dus leuk als je eens iets anders wilt ervaren.

Sport en Spel Paleis

In de Uithof in Den haag is van 10 juni tot en met 31 augustus een gaaf kinderparadijs te vinden, het Sport en Spel Paleis. Er zijn hier diverse in- en outdooractiviteiten voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Zo kun je er los gaan op een buikglijbaan, boogschieten, quad rijden, survivalbanen uitproberen, springen op luchtkussens en trampolines, tokkelen en nog veel meer. Voor een hele dag plezier betaal je 8 euro per kind. Voor de allerkleinste is er een speciale kinderruimte voor kinderen tot 7 jaar. Kortom speelplezier voor jong en oud en zelfs met slecht weer goed te doen.

Wat gaan jullie komend weekend doen? Geniet van het weer en fijn weekend!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.