We hebben topweer! Lekker zonnetje, klein windje aan de kust, perfect om komend weekend leuke dingen te doen met, of zonder, de kids. Elke vrijdag zal ik leuke weekendtips met jullie delen voor de regio Westland. Zeker in de zomermaanden is er altijd wel ergens iets te doen.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni vind het Loggerfestival plaats in Vlaardingen. Dit is een havenfeest wat zich afspeelt rond de havens van Vlaardingen. Vooral de zaterdag is erg geschikt voor kinderen.  Rond de Westhavekade is er een braderie, een demonstratie van scheepsmotoren, workshops en foodstands. Verder zijn er op diverse plekken kinderactiviteiten zoals een kinderkermis, survivalbaan, springkussens, circusschool en een ballonnen clown. Genoeg te zien en te beleven dus. Kijk op de site van het VL-Loggerfestival voor de tijden en locaties.

Elke zaterdagochtend kan je met kinderen frambozen plukken bij Plukkerij Framblij in Monster. Na het plukken reken je af en kan je nog even nagenieten in de theetuin. Voor kinderen erg leuk want er lopen daar ook konijntjes los. Frambozen plukken kan ook elke woensdagmiddag met de kinderen. Neem een bakje mee van thuis en smullen maar!

Zondag 14 juni is er op het strand bij Elements Beach een leuke Ibizafair. Een heuse hippiemarkt op het strand van ‘s-Gravenzande. Deze hippiemarkt is steeds op andere locaties en strijkt nu dus neer in het Westland. Ibiza Delight vindt plaats van 10.00 tot 18.00u.

Ook is er zondag 14 juni weer de jaarlijkse vlaggetjesdag in Scheveningen. Een dag vol standjes, demonstraties, muziek en natuurlijk haring proeven. Er is zelfs gedacht aan een heus kinderharingproeflokaal. Kinderen kunnen hier zelf hapjes met haring maken en natuurlijk de haring proeven. Ik ben benieuwd welke kids zo stoer zijn om een zoute haring te proeven. Het complete programma kun je vinden op de site van de Vlaggetjesdag.

Veel plezier dit weekend en geniet van de zon!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.