Het is weer zondag. Het weekend is weer bijna voorbij dus tijd om even stil te staan. Even terug kijken naar de dingen waar ik blij van werd. Het was weer een afwisselende week, qua weer en qua activiteiten. Gelukkig waren er wel weer genoeg leuke momentjes die ik met jullie wil delen.

waar ik blij van werd

1.  Lekker met z’n allen een rondje bos. Man, peuter en de hondjes. Gezellig.
2. Dinsdagochtend play-date. Vrijwel elke dinsdagochtend heeft onze kleine man een speelochtendje met z’n liefste vriendinnetje. De mama van dit meisje is toevallig mijn lieve vriendinnetje en ook nog eens een hele fijne fotograaf. Deze dame heeft dan ook als een ware paparazzi in mijn tuin gelegen om onze kleine rooie kater vast te leggen. Dubbeldikke blijmaker want deze ochtendjes zijn altijd erg fijn en nu ook nog eens met gave foto’s van Olivier.
3. Kleine Daisy knuffelt dagelijks mijn buik. Sinds afgelopen week is mevrouw hopeloos verliefd op mijn dikke buik. Zodra ik op de bank zit (ok, meestal lig ik) klimt mevrouw er boven op. Stiekem is dat best wel schattig.

waar ik blij van werd

4. Nieuw kleurtje. Het was weer tijd voor een bezoekje aan de salon. Altijd fijn! Dit keer moest ik noodgedwongen roze nagellak kiezen. De kleine man had al een aantal keer aangegeven dat hij mijn perzik oranje/roze bijzonder stom vond. Tsja, daar luister ik als mama dan maar een keer naar. Pink it is!
5. Woensdagochtend kwamen er wat regenbuien het land in. Ik was verschrikkelijk sloom en lui en besloot dus maar even de regen in te gaan met de honden. Ik heb altijd een behoorlijke hekel aan regen maar ik knapte er dit keer zowaar van op. Onderweg wat mooie bloemetjes op de foto gezet en toen weer naar huis met twee doorweekte smerige hondjes. Die waren er ook erg blij van geworden.
6. Retourtje Primark. Zwangerschap-technisch heb ik geen zin om kapitalen uit te geven aan positiekleding dus maakte ik weer even tripje naar de Primark. Lekker wat basic shirtjes en felgekleurde hemdjes voor nop. Aangezien de man des huizes zijn sneakers al aardig had vertrapt, nam ik nog even dit onwijze koopje mee. Een paar schoenen voor zeven euro! Altijd fijn. Ok geen top kwaliteit , maar voor erbij werkt dit prima.

waar ik blij van werd

7. Vorige week deelde ik al dat ik een voorproefje kreeg van de fotosessie van mijn paard. Deze week kreeg ik een onwijs gave black-foto van Le-fotografie. Hier werd ik uiteraard weer erg blij van.
8. Ik betrapte Olivier en Blazer samen op de bank. Blazer is een enorme knuffelhond maar kan het niet waarderen als er een kat bij hem komt liggen. Tot nu! De heren lagen gemoedelijk naast elkaar te chillen op de bank. Gek stel.
9. Bubbelen na het eten. Met het heerlijke warme weer nog even met z’n drieën in de jacuzzi. Genieten!
10. Ontdekken dat de dracht van een olifant 22 maanden is. Nou dan valt een zwangerschap van negen maanden alles mee! Wat een opluchting! 😉

Waar werden jullie deze week blij van? Nog tips en trucs voor de komende week? Ik ben benieuwd.

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on 10x waar ik blij van werd #2

 1. Nic
  12 juli 2015 at 09:21 (9 jaar ago)

  Afgelopen vrijdag een super gave bruiloft mogen schieten in de viersprong.
  14 uur achter elkaar knalllen.
  En leuke mensen ontmoet.

  Ik werd weer blij van onze dinne date gister:)
  Iets te warm voor high tea maar zeker niet minder gezellig! 😘
  Tot dinsdag kanjer..

  Zie ik net ook nog dat jij me genoemd hebt in je blog 😍 super lief!!

  Vandaag lekker naar blijdorp met de meisjes..
  En de vakantie inluiden 🙂

  Beantwoorden
  • Bianca
   13 juli 2015 at 17:37 (9 jaar ago)

   Klinkt goed. De high tea date was zeker geslaagd. xxx

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.