Yep, het weekend is alweer bijna achter de rug. Nog even een zondag genieten en dan begint de normale week weer. Ik heb een afwisselend weekje gehad. Pittig qua zwangerschap maar ook vooral veel fijne momenten. Zoals de afgelopen weken deel ik vandaag weer tien dingen waar ik blij van werd.

waar ik blij van werd

1. Afgelopen zondag was ik 33 weken zwanger en heb ik weer genoten van een super fijne buitenrit op mijn paard. Dikke buik in het zadel en gaan.
2. Onze verlengde ‘achtertuin’, daar word ik elke keer weer blij van. We wonen naast een fijn stukje natuur en gaan dan ook regelmatig even een rondje. De kleine man vind vooral het overvaren met het bootje te gek. 3. Een super tasty cakeje! Gemaakt door de kleine man en mijn zusje. Yummie!

waar ik blij van werd

4. Een dagje naar Brabant waar mijn familie woont. Dat betekend ook altijd een bezoekje aan de boerderij. Even koe-knuffelen met een pasgeboren kalfje.
5. Op stal komen, bij je paard, en een té lief cadeautje vinden in je zadelkast. Ik heb een hele lieve bijrijdster voor mijn paard die me veel helpt. Van haar kreeg ik dit super schattige paardje cadeau. Hij staat nu te pronken in de babykamer.
6. Mijn beestenboel die het zo goed met elkaar kunnen vinden. Elke keer weer blije momentjes om dat stel samen bezig te zien. Helemaal leuk.

waar ik blij van werd

7. Na een ochtendje ziekenhuis, mijn kleine man ophalen bij een lieve vriendin. De zwangerschapscontrole verliep wat anders dan gepland en dus bleef onze peuter nog even bij zijn ’tante’. Onderweg van het ziekenhuis kreeg ik een berichtje dat er een boterham op me lag te wachten omdat ze weet hoeveel trek ik altijd heb. Daar aangekomen had mijn zoontje die boterham weggekaapt dus werden er verse tosti’s voor me gemaakt. Super om zo terug te kunnen vallen op lieve vrienden.
8. Diezelfde topper heeft de kleine man een dagje meegenomen naar Blijdorp. Hij heeft het zo verschrikkelijk naar zijn zin gehad en ik kon even een dagje bijkomen. Nog zo’n onwijze blijmaker.
9. Verrast worden met een geweldige babyshower! Heerlijk genieten van een high tea, lieve meiden, mooie cadeautjes en leuke spelletjes. Laat die baby maar komen.
10. Op diezelfde babyshower kreeg ik onze ‘baby in wording’ een hele gave roze paardrijbroek in maatje 92! Yeeeeeeeh!

Tsja en dan blijkt dat je een hele fijne week hebt gehad ondanks dat het qua zwangerschap niet mee viel. Op naar een nieuwe week met hopelijk weer veel dingen waar ik blij van word.
Wat waren jullie fijne momentjes van de afgelopen week?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.