Zzzz… goedemiddag! Kleine man is een weekendje logeren en dat betekend voor deze mama, uitslapen en lekker lui in pyama op de bank. I love it! Ok, ik blijk wel zo’n vreselijke oermoeder te zijn die haar kind stiekem mist. Maar de kleine man heeft het onwijs naar zijn zin en ik geniet even van het ‘kindloos’ zijn. Afgezien van die spruit in mijn buik dan. Lekker relax een overzichtje van de 10 dingen waar ik blij van werd de afgelopen week.

 waar ik blij van werd

1. Mijn zusje kwam weer een paar dagen bij me. Mijn familie woont niet in de buurt dus als mijn zusje er dan een paar dagen is, is het feest. Lekker met z’n allen het bos in en zien dat onze kleine man gek is op zijn tante.
2. Naar de bioscoop met de kleine man en m’n zusje. Gelachen bij de Minions. Het label voor de film zegt vanaf zes jaar, maar onze driejarige vond hem super leuk. Lekker popcorn snacken en lachen om de capriolen van Steward, Kevin en Bob.
3. Een pakketje van Dreamkey Design ontvangen. Alleen het uitpakken was al een feest. Wat een leuke webshop! Je vindt hier allerlei te gekke papierwaren en accessoires. Zeker een bezoekje waard.

waar ik blij van werd

4. Nog een leuk pakketje ontvangen. Ook hier werd ik al blij van het uitpakken. Toch te leuk als een webshop er tijd in stopt om iets leuk in te pakken. Ik hou ervan!
5. Yup, trotse grote zus. Deze grote zus is altijd trots op haar broertje en zusje maar afgelopen even een extra momentje. Mijn kleine zusje runt deze week ‘even’ een melkveebedrijf. Helemaal alleen, echt zo stoer van d’r!
6. Kleine man die lekker gek doet. Hij kwam een maskertje tegen en heeft zichzelf benoemd tot superheld. Vraag aan hem wat ie later worden wil en hij zegt; Superheld en papa. Cute.

waar ik blij van werd

7. Nieuwe header. Ja, toch ook wel iets waar ik blij van werd. Lekker aan de knutsel geweest met Bblogt. Nieuwe header, wat kleine dingetjes in de layout verandert. Helemaal leuk.
8. Zomerstorm! Ok, de storm zelf was een beetje jammer maar wat werd mijn paard er knap van. Mijn zwarte knapperd vond de storm behoorlijk spannend en dan maakt hij zichzelf erg groot en dus knap. Ook mijn konijnen genoten ervan want er vielen wel erg veel verse wilgentakken in hun ren. Smullen!
9. Weer een heerlijke smuldate met mijn lieve vriendinnetjes. Ter gelegenheid van een verjaardag en housewarming had één van de meiden een super tasty cheesecake gemaakt. Met overvolle buik  naar huis gegaan.
10. Uitslapen!

Uiteraard ben ik weer benieuwd waar jullie deze week blij van werden. Wie weet heeft een ander hier nog wat aan. Leuk toch?

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.