Afgelopen week was een bijzonder warme week. De zon warmde ons kikkerlandje op tot het kookpunt. Zoals heel veel mensen word ik altijd erg blij van de zon. Ok, hij overdreef het van de week een beetje maar er waren toch zeker nóg 10 dingen waar ik blij van werd. Heel blij zelfs! Bij deze een klein overzichtje.waar ik blij van werd

 1. Ik kreeg een voorproefje van Le-fotografie. Zij heeft vorige week hele gave foto’s van mijn paard gemaakt. Ik heb met spanning zitten wachten en na een aantal dagen kreeg ik het eerste resultaat te zien. Wow!
 2. De blonde haartjes van onze kleine man. Met alle zon worden ze extra opgelicht. Ik was vroeger ook zo blond dus stiekem is het erg leuk dat hij dat ook heeft.
 3. Daisy en de nieuwe kitten Olivier, die elkaar wel erg lief beginnen te vinden.
 4. Languit het Blogboek, van Kelly Deriemaker, lezen. lekker in de zon op een ligbedje terwijl de kleine man zich vermaakt met het zwembadje en zijn modderkeuken.
 5. Een heel zakje zwart-wit wegwerken. Zoooooo tasty. Helaas was ik vervolgens kotsmisselijk omdat zo’n zakje niet gemaakt is om in één keer leeg te eten. Als zo’n zakje open is moet het gewoon leeg. Jammer hoor.
 6. Met dikke buik (32 weken zwanger) een buitenritje maken op mijn paard. Dat is pas genieten!
 7. Guacamole met nacho chips eten. Ook zoiets waar ik me helemaal misselijk aan kan eten. Oeps.
 8. Een kleine man die uitslaapt. Voor zijn doen dan en voor ‘mama-begrippen’. Ik snap ook heus dat uitslapen eigenlijk tot minimaal tien uur moet zijn, maar dat is vrij kansloos met een peuter in huis.  Dat betekende ruim een uur langer slapen. Jippie!
 9. Vers geplukte wilde bloemetjes. Beetje jammer dat ze altijd na twee dagen al helemaal uitvallen en slap in hun vaasje hangen, maar dan hebben we er toch weer even plezier van gehad.
 10. De regen die vanmiddag eindelijk kwam. Normaal word ik, zacht uitgedrukt, vrij chagrijnig van regen. Vandaag echter kwam hij als geroepen. De hele week die tuin sproeien werden we ook een beetje simpel van.

waar ik blij van werd

Waar werden jullie deze week blij van? Ook van de zon of meer van andere dingen? Ik ben benieuwd.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on 10x waar ik blij van werd

 1. Janneke Boer
  5 juli 2015 at 20:48 (9 jaar ago)

  Weer een leuke blog Bianca! Ik werd blij van weer voor de klas staan, met kruk en al!

  Beantwoorden
  • Bianca
   5 juli 2015 at 21:14 (9 jaar ago)

   Dank je wel! Ja dat kan ik me voorstellen. Beterschap!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.