Afgelopen zaterdag deelde ik een Auto Bingo Printable met jullie. Een bingokaart voor onderweg, om de kids te vermaken op de achterbank. Aangezien deze behoorlijk in de smaak viel werd ik enthousiast om nog zoiets te maken. Bij deze deel ik dan ook onze Bos Bingo met jullie, welke eerst natuurlijk uitvoerig werd getest door de kleine man.

Bos Bingo test

Onze kleine man mocht als eerste de Bos Bingo testen. Gewapend met een rood vetkrijtje, de bingo en de loopfiets gingen we op pad. Meneer startte de speurtocht op topspeed. Dat wil zeggen dat hij als een wilde over het pad racete met zijn loopfiets en weinig oog had voor de dingen die hij moest zoeken. Mama moest hem even een reminder geven en toen werd er toch fanatiek gezocht. Al snel vonden we een geel blad, een tak en een bloem. Tussendoor maakte de peuter nog even een flinke schuiver met de loopfiets. Met als gevolg een paar schaafwonden en een, inmiddels, blauw oog. Arm ventje. Toch mocht dit de pret niet drukken want al gauw werd er weer fanatiek gezocht. Het leuke was dat de peuter de voorwerpjes die hij vond niet alleen afstreepte maar ook verzamelde. Zo liep papa al gauw met een hand vol takjes, gele blaadjes en een veer. En denk dan maar niet dat we dat zomaar ergens kwijt mogen raken. Nee, dan hebben we het aan de hand. Tegen het einde van het rondje hadden we echter de worm nog niet gevonden. Tsja, die laten zich ook niet zomaar zien. Mijn zusje en mijn man hebben hier en daar in de grond staan woelen, stampen en graven. Toen we de hoop bijna opgaven trok de echtgenoot een graspol omhoog en daaronder zat een dikke worm. Bingo!

Bos Bingo

Printable Bos Bingo

De Bos Bingo werkt hetzelfde als de Auto Bingo. Wanneer je de PDF uitprint en lamineert is hij goed af te strepen met een Whiteboard-marker of met een vetkrijtje. Ga lekker het bos, of elders de natuur, in en ga op zoek naar alle dingen op de kaart.

Download de Bos Bingo hier.

Veel plezier!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.