Na het succes van de Auto Bingo en de Bos Bingo, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De Bos Bingo gaat meerdere keren per week mee naar buiten. Onze kleine man blijft hem helemaal leuk vinden. Aangezien wij hier ook veel slootjes en paddenpoeltjes hebben, ontstond als snel het idee om een Slootjes Bingo te maken. Ook deze is uitvoerig getest en goedgekeurd door onze peuter.

Slootjes Bingo, de test

slootjes bingo

De zon laat zich al een paar dagen niet zien maar dat mag de pret niet drukken. Ook met een regenjas en laarzen aan gaan wij het bos in. Dit keer gewapend met de Slootjes Bingo en wederom een vetkrijtje. Mama droeg de Bingo, papa nam een emmer mee en de kleine man bekommerde zich om het schepnet. Deze laatste is geen must om de Slootjes Bingo te doen, maar maakt het wel extra leuk. Het eerste watertje wat we tegenkwamen was het direct raak. De eerste kikkertjes werden gespot en we hadden zelfs een bloedzuiger te pakken. Deze laatste heb ik bewust niet op de bingo gezet omdat ik dat niet zo’n fris en fruitig diertje vind. Al is hij natuurlijk wel cool om te bekijken. Dat deden we dan ook. Vervolgens zagen we ook meteen heel veel schaatsenrijdertjes en waterjuffers. De peuter wilde deze ook vangen maar dat vond mama niet zo’n goed idee. Uiteraard werden ze wel afgestreept op de Slootjes Bingo. We hadden echt heel erg mazzel want we vonden zelfs een aantal “watersalamanders in wording”.  Helemaal leuk dus. Ook deze staan overigens niet op de bingo omdat je deze natuurlijk niet overal kunt vinden. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Kortom, onze peuter vond het super om alles van de bingo te zoeken en af te strepen. Daarbij vonden we ook nog eens extra dieren dus voor ons was de Slootjes Bingo test geslaagd.

slootjes bingo

Printable; Slootjes Bingo

Lijkt het jou nou ook leuk om eens met de Slootjes Bingo aan de slag te gaan? Download deze dan hier. Print vervolgens de PDF uit en ga aan de slag. Om hem vaker te gebruiken is het handig wanneer je de Slootjes Bingo lamineert of in een plastic hoesje bewaard.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.