Het is een hete zonnige vrijdag dus weer tijd voor de weekendtips van week 27. Het zonnetje laat zich voorlopig weer veel zien dus we houden het op weekendtips die overwegend buiten plaatsvinden. Zelfs één waar je de nodige verkoeling kunt vinden in het water. Lees dus snel verder als jij dit weekend iets anders wil doen dan in het zwembadje te zitten met een drankje.

Caravanfeest Maasland

Zelf had ik er nog nooit van gehoord maar het Caravanfeest beleefT alweer zijn vierde editie. Dit festival vindt zaterdag 4 juli plaats aan de Parallelweg 1a in Maasland. The place to be als je houdt van muziek, vermaak, show en brommertrek. De zaterdagmiddag is vrij toegankelijk voor het hele gezin. De ‘Brommertrek’ wordt dan gehouden. Dit is een race waarbij je met je brommer, motor of zelfgebouwde voertuig een sleepwagen zo snel mogelijk maar de andere kant moet trekken. Garantie voor spektakel en herrie dus. In de middag is er zelfs een zwembad, een springkussen, een skelterrace en meer activiteiten voor kinderen. Dit alles vindt plaats van 12.00 tot 19.00u. Meer informatie over dit spektakel kun je vinden op de website van het Caravanfeest.

North sea jazz kids

Komende week gaat North Sea Jazz weer van start. Een drie daags Jazz gestival in Rotterdam. Aanstaande zondag is de aftrap met een kids editie in de Rotterdamse Schouwburg. North Sea Jazz Kids is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met jazz. Er worden verschillende workshops gegeven, zoals percussie en dans. Ook zijn er muziekvoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze voorstellingen zijn interactief dus zelfs de peuters kunnen heerlijk meedoen met de muziek. Kortom een dagje uit als je eens iets anders wilt of gewoon gek bent op muziek. Deze dag is te beleven van 10.30 tot 17.00u. Kaarten zijn te koop via de website van de Rotterdamse Schouwburg.

Plaswijckpark

Een van de weekendtips die eigenlijk altijd leuk is, is Plaswijckpark in Rotterdam.  Dit park heeft alles wat een dagje uit tot een topdag maakt voor jong en oud. In de Speelwijck vind je enorm veel speeltuinen. Indoor en outdoor, voor grote en voor kleine kinderen. Een verkeerstuin met skelters en zelfs een havenspeeltuin in het water. Deze laatste is zeer geschikt met dit warme weer. In Dierenwijck vind je een heuse dierentuin die bijzonder goed onderhouden wordt. Je kan er  veel verschillende dieren vinden zoals lynxen, uilen, apen, vogels en geitjes. Echt een bezoekje waard voor dierenliefhebbers. In Wandelwijck kun je heerlijk even uitrusten of lekker picknicken. Je kan hier wandelen door schitterende tuinen. Verder heeft plaswijckpark genoeg voorzieningen om even wat te eten of te genieten van een verfrissend drankje. Dit enorm leuke uitje is in de zomermaanden dagelijks open van 10.00 tot 19.00u. Meer informatie en de exacte locatie vind je op de site van Plaswijckpark.

Er is dus weer genoeg te doen in de regio. Uiteraard kun je met dit heerlijke weer ook super goed vertoeven in je tuin, op je balkon, op het strand of het zwembad. Komt helemaal goed dit weekend! Wat gaan jullie doen? Fijn weekend!!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.