Jawel, het is weer vrijdag dus tijd voor de weekendtips van week 28. Voor de regio Midden-Nederland is zojuist officieel de zomervakantie van start gegaan. Dit vieren we met een lekker zonnetje. Komend weekend beloofd het ook nog heerlijk weer te worden. Genoeg redenen om er lekker op uit op te gaan.  Lees dus snel door voor de nieuwe weekendtips.

Feestweek ‘s-Gravenzande

Afgelopen woensdag is de feestweek in ‘s-Gravenzande van start gegaan. Na Naaldwijk vind ik dit altijd één van de leukste feestweken in de regio. Elke avond is er genoeg te beleven maar overdag is het ook voor de kinderen erg leuk. Zaterdag is de laatste dag van de braderie. Van 11.00-19.00u zullen de straten vol staan met marktkramen. Op het Graaf Florisplein zal weer een rommelmarkt te vinden zijn. Altijd leuk om even op zoek te gaan naar leuk speelgoed. De kermis is natuurlijk ook leuk voor jong en oud. Deze is te vinden op het Zandevelt- en Pijperplein. Op de facebook pagina van de feestweek kun je alle ins en outs vinden.

Maïsdoolhof Hoeve Bouwlust

Sinds 1 juli is het maïsdoolhof weer geopend bij Hoeve Bouwlust in Maasland. Elk jaar, als het maïs hoog genoeg is, word er een doolhof gemaakt in het veld. Een erg leuke activiteit omdat je in dit doolhof ook nog eens vragen moet beantwoorden. Zo is het een spannende speurtocht. Als je de uitgang weet te vinden wordt je verwend met een zakje popcorn en wat te drinken. Deze tocht door het maïs is elke dag te doen voor 5 euro per persoon. Uiteraard is er op de hoeve nog veel meer te zien en te beleven. Kijk voor een volledig overzicht van de activiteiten op de website van Hoeve Bouwlust.

 Klauterwoud

Wil je liever een dag lekker actief zijn? Klimmen, klauteren, kliederen en spelen? Dat kan allemaal in het Klauterwoud in Vlaardingen. Het Klauterwoud ligt in natuurgebied de Broekpolder. Het is vrij toegankelijk voor iedereen en echt een aanrader voor groot en klein. Je vindt er een labyrint van boomstammen en geulen. Je kan er klimmen in een speeltoestel, in bomen en op heuvels. Er stroomt een watertje doorheen waar je overheen kan met een trekbootje of heel stoer over smalle boomstammen. Om even uit te rusten kun je lekker picknicken op één van de picknicktafels of natuurlijk met een kleedje in het gras. Houd er wel rekening mee dat er verder geen openbare voorzieningen zijn. Meer informatie over de Broekpolder kun je vinden op de website.

Fijn weekend en geniet weer van het heerlijke weertje!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.