De eerste week van de zomervakantie zit er alweer bijna op. We hebben regen en zonneschijn gehad. Ook zijn er vast al veel mensen op vakantie gegaan. Nu komt het weekend er alweer aan. De temperatuur blijft voorlopig aangenaam dus kunnen we weer genieten van buitenactiviteiten. Tijd voor de weekendtips van week 29.

Feestweek Monster

De feestweken in het Westland blijven elkaar voorlopig nog lekker opvolgen. Dit keer is het de beurt aan Monster. Zaterdag 18 juli is het alweer de laatste dag van deze feestweek. Zaterdag kan je overdag nog genieten van de braderie en diverse kinderactiviteiten. Ook kunnen de kids nog los op de kermis. ’s Avonds word het feest afgesloten met een heuse DJ Contest die georganiseerd is door Heaven Outdoor. Kortom genoeg te beleven in Monster.

 De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel is een heel bijzonder buitenhotel in Vlaardingen. Zo kun je er bijvoorbeeld overnachten in een vogelhuisje, een vliegtuig of zelfs een in een raket. Daarnaast vind je er een gezellig tuincafé en diverse kinderactiviteiten zoals een kinderboerderij en een speeltuin.. Aankomende zondag 19 juli mogen kinderen ’s middags lekker komen knutselen. Van 12.00-15.00u mag je gratis komen knutselen onder begeleiding van twee creatieve meiden. Neem zeker eens een kijkje op de site voor alle activiteiten. In de zomervakantie is er namelijk van alles te beleven van een blaaspijp maken en een workshop vuur maken tot een echte struintocht. Super leuk uitje voor jong en oud.

 Swan Market Den Haag

Vorige maand tipte ik de Swan Market al eens. Deze maand is hij er ook weer bij. De Swan Market is een lifestyle markt die steeds op een andere locatie plaats vind. Aankomende zondag is hij weer in Den Haag te vinden op het Kerkplein. Van 12.00-18.00u kun je shoppen bij diverse kramen met onder andere handgemaakte producten, hippe kleding, gave vintage spullen en leuke kids items. Ook staan er diverse foodtrucks en word het geheel altijd muzikaal omlijst. Een garantie voor een gezellige middag. Meer informatie over de Swan Market vind je op hun facebookpagina.

Kortom, genoeg te beleven in en rond de regio Westland. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan doen. Fijn weekend!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.