TGIF! Het is vrijdag, dus tijd voor de weekendtips van week 30. Zaterdag en zondag worden qua weer wat wisselvalliger maar dat mag de pret niet drukken. Er is weer genoeg te doen en te beleven in de regio. Lees dus snel verder en maak plannen voor het weekend.

Zomerspektakel Maasdijk

We zijn weer een week verder, dus weer een nieuwe feestweek in de regio Westland. Dit keer is het de beurt aan het Zomerspektakel in Maasdijk. Het Zomerspektakel viert dit jaar zijn 30ste editie, reden genoeg voor een groot feest. De activiteiten lopen tot en met zaterdagavond.  Op last van de gemeente is het programma niet online te vinden, dit is alleen verspreid onder de inwoners van Maasdijk zelf. Voor de laatste tips en activiteiten kun je wel terecht op de facebookpagina van het Zomerspektakel.

Zomercarnaval Rotterdam

Als je zin hebt in een exotisch feestje moet je zaterdag 25 juli zeker even naar de binnenstad van Rotterdam. Hier vind de welbekende straatparade van het Zomercarnaval plaats. Van 13.00u tot 19.00uur trekt er een parade met 2500 dansers op en rond 25 praalwagens door de stad. Een route van 5 kilometer lang brengt de swingendste muziek en de kleurrijkste dansers en danseressen. Voor jong en oud te gek om te bekijken en stiekem mee te dansen. Op enkele bekende pleinen van rotterdam is nog meer gezelligheid te vinden. Kijk voor het gehele programma op de site van het Zomercarnaval.

Markten Hoek van Holland

Aanstaande zondag 26 juli zijn er weer twee markten in Hoek van Holland. Op de kofferbakverkoop kun je allerlei tweedehands artikelen vinden. Leuk om even te snuffelen of op zoek te gaan naar mooi merk-speelgoed. De kofferbakverkoop vind je van 7.00u tot 17.00u op de Emmaboulevard.
Ook de Zomermarkt vindt weer plaats op zondag. Gedurende de maanden juli en augustus word deze markt vier keer gehouden. Een gezellige zomerse markt die goed te combineren is met een middagje strand of een lunch op de boulevard. Deze markt is te vinden op de Badweg en het Zeeplein van 11.00u tot 17.00u.

Hopelijk valt het weer een beetje mee en kunnen we komend weekend lekker genieten van buitenactiviteiten. Mocht het heel vies weer worden, dan kun je je natuurlijk heerlijk vermaken met het lezen van alle leuke artikelen op BBlogt.nl 😉

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.