Bijna weekend! Het zonnetje gaat zich weer meer laten zien. Dus tijd voor de leukste weekendtips van week 31. Vorige week deelde ik allerlei tips met jullie. Het viel allen niet mee want wegens de zomerstorm werden er veel evenementen afgelast. Beetje jammer maar des te meer zin hebben we in een nieuw weekend. Dit keer dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nu wel met een zonnetje?

Kermis Wateringen

De feestweken volgen elkaar nog steeds op. Nog enkele te gaan voor het einde van de zomervakantie. In Wateringen kun je nog tot en met zaterdag genieten van de kermis. De draaimolen, botsauto’s en andere attracties zijn te vinden op Plein en het Vliethof. Altijd leuk om even een rondje te doen.

Varend Corso

Zoals elk jaar vind je het Varend Corso in het Westland en omstreken. De stoet bestaat uit tientallen schuiten gearrangeerd met bloemen, groenten en fruit. De meest mooie creaties komen voorbij met de daarbij behorende muziek. Zeker met een zonnetje, heerlijk om naar te kijken. Op vrijdag 31 juli vaart het Corso van Naaldwijk naar Vlaardingen tijdens de Rijnmonddag. Op zaterdag 1 augustus is het de beurt aan het Westland. De laatste dag is op zondag 2 augustus, dan vaart het Corso naar Delft. Op de site van het Varend Corso kun je de route voor elke dag vinden. Zo ben je gegarandeerd op tijd om alle boten voorbij te zien komen.

Schollenpop Scheveningen

Zaterdag 1 augustus kun je genieten van een gratis festival op het Zuiderstrand van Scheveningen. Met maar liefst 4 podia word dit festival elk jaar een stukje groter. De eerste band is al te zien om 13.00uur. Als je van muziek houdt moet je zeker even langs de mainstage om The Indien, Novastar en The Deaf live te zien. Op de facebookpagina van Schollenpop kun je het gehele programma zien. Leuk gratis uitje voor de liefhebber.

Zomerbraderie Hoek van Holland

Op zaterdag én zondag kun je de jaarlijkse zomerbraderie vinden in het centrum van Hoek van Holland. Van 10.00u tot 17.00u kun je lekker snuffelen bij alle standjes en kraampjes en nog wat leuke zomerse aankopen doen.

Uiteraard kun je ook gewoon weer lekker genieten van je eigen huis en tuin. Mocht je je toch vervelen kijk dan eens naar alle leuke DIY tips op Bblogt.nl.  Fijn weekend!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.