De laatste maand van mijn zwangerschap is ingegaan. Ik ben flink aan het aftellen want het is aardig pittig momenteel. Elke zondag schrijf ik een post met 10 dingen waar ik blij van werd. Deze momentjes moet ik nu steeds meer zoeken in de kleine dingen aangezien ik niet zoveel meer kan ondernemen. Gelukkig lukt dit nog prima en genieten we gewoon van de kleine dingen. Lees mee waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1. De kleine man mocht het weekend weer bij zijn opa en oma in Brabant logeren. Super om dan foto’s en berichtjes te krijgen waaruit blijkt dat hij het onwijs naar zijn zin heeft. Ook dit weekend is hij weer uit logeren. Zo heeft mama een beetje rust en de kleine man een heel fijn weekend. Toppie!
2. Begin van de week liet het eerste winterkoninkje zich weer zien in de tuin. Ieniemini vogeltje die ik net op tijd op de foto kon krijgen.
3. Nieuwe nagels. Altijd relax om even naar de schoonheidssalon te mogen. Even bijkletsen en ondertussen verwend worden. Ik hou ervan.

blij 2
4. Wonen naast een mooi recreatiegebiedje is nu wel erg fijn. Wegens mijn lage bloeddruk kan ik momenteel niet zoveel. Als het even goed gaat kan ik echter wel een lekker rondje met mijn mannen om de plas wandelen. Ik spotte een mooie vlinder die even zat te chillen.
5. In dat zelfde gebied wilde de kleine man deze week elke dag de Slootjes Bingo doen. Op twee minuten lopen is er een leuk paddenpoeltje waar we zelfs een kleine salamander vonden.
6. Lekker aan de knutsel. De kleine man wil elke dag knutselen en mama houd er ook wel van. Dus we hebben een flinke productieve week achter de rug. Op de foto zie je de materialen die we nodig hadden voor de Quiet Book pagina’s waar ik gisteren over schreef.

waar ik blij van werd
7. Nieuwe orchideeën gekregen van mijn schoonmoeder en de kleine man. Heel trots heeft hij ze in de grote pot gezet. Altijd gezellig wat bloemen in huis.
8. Donderdag kreeg ik de gehele cd met foto’s van de shoot die mijn paard een maand geleden had met Le-fotografie. Eigenlijk zou Samos er alleen op komen maar een paar foto’s met mijn dikke buik erbij leek me wel leuk. Nu ben ik super blij dat ik dat gedaan heb want ik sta er zowaar leuk op!
9. Heel blij word ik van de hulp die ik heb voor mijn paard. Ik kan het zelf nu even niet meer doen dus twee hele lieve meiden zorgen nu fulltime voor hem. Super blij was ik dat ik eindelijk weer even zelf naar hem toe kon. Wat kan je een paard missen zeg.
10. Einde van de maand juli werd ik ook erg blij van de statistieken van Bblogt.nl. Er komen steeds meer bezoekers bij en we hebben al aardig wat trouwe terugkerende lezers. Heel erg leuk! Dank jullie wel!

Benieuwd wat de komende week ons weer zal brengen. Eerst maar eens genieten van het zonnetje. (In de schaduw wel te verstaan ;)) Wat waren jullie blijmakers deze week?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.