Zondag, languit in de tuin met de laptop op schoot. De mannen op de trampoline, de honden in de zon en de kippen nemen een stofbadje. Genieten van het weekend en het lekkere weertje. Dat is vandaag onze dag. Op zondag deel ik steeds waar ik week blij van werd. Met deze week de dieren, een gaaf cadeautje en penisgate. Huh? Ben jij nog niet op de hoogte van dit nieuws? Lees dan snel verder.

10x waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1. Met z’n tweeën gourmetten in de tuin. De kleine man was een weekendje logeren bij oma dus wij hebben samen de plaat aan gezet. Lekker laat eten omdat we even alleen rekening hoefden te houden met elkaar. Stiekem was ik natuurlijk wel weer erg blij toen het aapie thuis kwam.
2. Baddertijd! Ik ga bijna niet meer in bad omdat ik het dan veel te heet krijg. In combinatie met de lage bloeddruk is dat nu niet ideaal. Maandag ben ik er toch maar weer even in geklommen. Inclusief al het speelgoed wat er nog in lag.
3. Onze kleine Britten-kater Olivier groeit als kool en voelt zich prima op z’n gemak in dit huishouden. Te lief om hem te zien slapen op onmogelijke plekjes. Zoals hier onder de tafel.

waar ik blij van werd

4. Mijn vader en de peuter lekker aan het rommelen in de tuin. Super fijn dat alle achterstallige klusjes even aangepakt worden met behulp van mijn ouders. Ik kan het nu even niet meer zelf dus alle hulp is top!
5. Penisgate! Ik kwam niet meer bij. Lenny Kravitz, die ik zelf een aantal keer live mee heb mogen maken, had een optreden afgelopen maandag. Dat verliep niet helemaal zoals gepland. Meneer had een strakke leren broek aan. Waarvoor dank, meneer Kravitz! Tijdens “American Woman”, ging Kravitz helemaal los en scheurde uit zijn leren broekje. Waar hij dus niks onder aan bleek te hebben. Zo ontstond trending topic #Penisgate. Vooral de reacties van anderen waren hilarisch. Zoals het berichtje dat Steven Tyler naar Lenny himself stuurde. Tsja, daar werd ik toch heel blij van.
6. Zelfgemaakte scones met slagroom en aardbeitjes. Mijn moeder heeft deze met de kleine man gemaakt. Het waren er erg veel dus we hebben hier lekker een paar keer van kunnen genieten. Yummie!
waar ik blij van werd
7. Een goeie dag, waarop ik een bakkie ging doen bij een lief vriendinnetje en de peuter met zijn vriendinnetjes kon spelen. Ik had een paar pittige dagen achter de rug dus het was extra fijn om er even uit te kunnen zonder me belabberd te voelen. 8. Cadeautje van mijn moeder. Mijn moeder had ergens op een rommelmarkt een houten vintage hobbelpaard gescoord. Ze heeft hem vervolgens gerestyled in de kleuren van de babykamer. Afgelopen week kreeg ik hem. Te cute!
9. Ook even de fut gehad om naar mijn lieve paard te gaan. Die vervolgens heel lang met vriendje Bubbles op de wei mocht. Zo genieten als je paard, lekker paard kan zijn. Ik hou ervan.
10. Vanochtend een hele gave shoot gehad met mijn dikke buik. Ik had deze zwangerschap nog helemaal geen foto’s van mijn buik gemaakt en was bang dat ik daar spijt van zou krijgen. Let’s photograph, tevens lief vriendinnetje, heeft hele toffe foto’s gemaakt van ons gezin en mijn dikke buik. Super benieuwd naar het eindresultaat!

Genoeg fijne momentjes gehad waar ik blij van werd. Helemaal leuk. Wat waren jullie fijne momentjes de afgelopen week? Laat gerust een reactie achter.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on 10x waar ik blij van werd #6

 1. Amber
  9 augustus 2015 at 17:14 (9 jaar ago)

  Leuk om te lezen, haha die penisgate, niks van meegekregen, maar nu wel nieuwsgierig, haha! Ik ben bij m’n moeder geweest en heb dinsdag redelijk veel gedaan waar ik anders niet aan toe zou komen, drukke week, maar wel fijn. 🙂

  Beantwoorden
  • Bianca
   10 augustus 2015 at 10:25 (9 jaar ago)

   Lekker weekje dus! Ja penisgate, ik kwam niet meer bij. Zoek vooral even het youtube filmpje op. 😂

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.