Het is weer zondag. Vorige week lag ik nog lekker in het zonnetje, nu zit ik lekker warmpjes binnen op de bank. Het weer is nogal omgeslagen maar dat mocht de pret niet drukken. Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn afgelopen week met de dingen waar ik blij van werd.  Het valt een beetje op dat er deze week veel eetfoto’s zijn. Sorry! Hongerig weekje! Maar dat mag af en toe hè, als je zwanger bent 😉

10x waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1. Vorige week vertelde ik dat we een hele gave shoot hadden gehad. Deze week kreeg ik de foto’s van Let’s Photograph. Wow! Erg blij mee. Mooie buikfoto’s maar ook hele gave foto’s van ons gezinnetje.
2. Tijdens mijn te gekke babyshower een aantal weken geleden, kreeg ik een cadeaubon van een winkel hier vlakbij. Ik had een goede dag van de week en ging samen met de echtgenoot die bon innen. Een heel gaaf pakje voor de baby van Z8.
3. En een ‘vliegtuigbroek’ voor de kleine man met sweater, beide van Z8. De joggingbroek stond nog op onze wishlist waar ik afgelopen woensdag over schreef. Heel fijn dat we die gevonden hebben.

waar ik blij van werd
4. Woensdag ging de kleine man weer een dagje naar oma. Die dag startte ook het EK Dressuur in Aachen. Helaas kon ik er niet bij zijn maar ik werd wel erg blij van de livestream. Lekker paardensport kijken op de bank. Dat doe ik nu stiekem ook onder het typen van deze post.
5. ’s Avonds had de echtgenoot zijn afscheid van het vrijwilligerswerk wat hij vijf jaar heeft gedaan. Hij ‘werkte’ elke woensdag op een woongroep met verstandelijk beperkte jongeren. Het afscheid werd groots gevierd en hij kreeg veel cadeautjes. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Lees; in anderhalve dag was het doosje Merci leeg. Netjes toch.
6. Omdat ik toch al in de eetstand stond hebben we de volgende dag lekker mini-appelkruimeltaartjes gemaakt. Smullen!

waar ik blij van werd
7. Zaterdag las ik dat het in Antwerpen moederdag was. Ok, dat is hemelsbreed een aardig eind uit de richting maar ik besloot dit toch eens in de groep te gooien. Wonder boven wonder werd dit direct opgepikt door de kleine man en hubbie. Een kwartiertje later werd ik verwend met een ontbijtje op bed. Toch maar eens een overzichtje maken van alle moederdagen wereldwijd 😉
8. Weer een goede dag, ik had de fut om er even op uit te gaan. Met de mannen dus lekker naar de Rabo Menwedstrijd in Maasdijk geweest. Even genieten van paardensport.
9. Ook vanochtend ging het redelijk goed met me. Ik kon eindelijk weer naar mijn paard. Die knappe fries word heel goed verzorgd voor me maar ik mis hem wel. Vanochtend dus weer even langs en de kleine man ging hem wel even poetsen. Op de foto zie je hoe hij even de ‘elleboog van Samos’ schoon poetst. 10. De mannen zijn nu een eind fietsen met de honden. Zojuist kreeg ik een berichtje dat de kleine man een heel stuk zelf had gefietst. Echt knap want hij is pas net drie jaar.

Wat waren jullie blijmakers deze week?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.