Zondag, hoogzwanger, sterk zonnetje dus rustig languit tik ik deze post. Het laatste weekend van de zomervakantie. Morgen gaat de kleine man weer naar de peuterspeelzaal. Benieuwd hoe hij dat weer zal vinden. Nu de hoogste tijd voor mijn wekelijkse overzichtje van de dingen waar ik blij van werd. Dit keer niet eens snackfoto’s maar wel een badeend, de seizoensboom en mijn kleine man.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1. Samen met de kleine man hebben we de seizoensboom alvast babyproof gemaakt. De peuter heeft het constant over zijn zusje dus dat hebben we dan ook maar in de boom gehangen. De katten vinden de seizoensboom ook erg gaaf.
2. Ik had gehoopt de laatste afspraak bij de nagelstyliste af te moeten zeggen. Helaas, baby zit nog steeds in de buik dus ik rolde mezelf even naar de salon. Wel weer erg blij met een mooi roze kleurtje.
3. Even lekker bubbelen in onze jacuzzi. Gezellig een badeend erbij en met z’n drieën chillen. Lees; de peuter ontwijken die waterballonnen gooit en bommetjes maakt.

waar ik blij van werd

4. Het aapje mocht weer een dag naar opa en oma. Ik kreeg al snel foto’s dat hij heerlijk beestjes en schelpen aan het zoeken was. Helaas was hij vergeten de strand bingo mee te nemen. Toch vond meneer met opa een paar garnaaltjes en een krab. Trotse peuter dus!
5. Gezellig uitzicht op Villa Kakelbont. Ik had een paar plantjes gekregen die nu een mooi plekje hebben aan de ren van de Villa. Hier wonen onze vier Zijdehoentjes samen met twee konijntjes. Een klein paradijsje in de hoek van de tuin.
6. Vijf jaar getrouwd en ik werd verwend met een grote bos rozen. Hopelijk blijven ze nog heel lang staan. Over onze trouwdag schreef ik een post.

waar ik blij van werd

7. De kleine man ging even los op de feestweek. De drumcaravan stond er en dus kon hij even aan de slag op het drumstel. Ik vind het zo gaaf dat hij zo kan genieten van muziek maken. Hij ging er helemaal in op en was niet meer mee te krijgen. Papa moet toch maar even de garage vol gaan plakken met eierdozen.
8. Even op de scooter mee geweest met de mannen die gingen fietsen. Tijdens het rondje wilde de kleine man even uitrusten. Jawel, je wordt ontzettend moe als je in de bakfiets zit. In het gras langs het water vingen de mannen kleine kikkertjes. Uiteraard zijn ze, na bewondering, allemaal weer netjes vrijgelaten. 9. Momenteel word ik heel blij van de zeewind die door de tuin gaat. Dat maakt de warmte van de zon toch wat draaglijker met dikke buik.
10. Ook werd ik blij van de hulp die ik deze week kreeg. Bedankt lieve mensen!

Met een beetje mazzel schrijf ik volgende week zondag een post met 10 babyfoto’s 😉 Ik zou namelijk heel blij worden als de dame in mijn buik eindelijk het daglicht ziet. En zo niet, tsja dan niet, dan genieten we de komende week maar weer van de kleine dingetjes.

Ik ben wel benieuwd waar jullie blij van werden. Of juist NIET natuurlijk!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on 10x waar ik blij van werd #8

 1. Janette
  23 augustus 2015 at 12:31 (9 jaar ago)

  Ik word blij van jouw blogs.
  En van de mooie dingen in de natuur.

  Beantwoorden
 2. Marloes/GLAMOURMOES
  23 augustus 2015 at 11:23 (9 jaar ago)

  Leuk artikel! Heerlijk om van de kleine dingen te genieten. Ik werd blij van mijn auto die bij de garage niet alleen van buiten schoon was, maar ook gewoon gestofzuigd!

  Beantwoorden
  • Bianca
   24 augustus 2015 at 13:10 (9 jaar ago)

   Dank je wel! Ideaal je auto schoon. Ik denk dat ze daar bij mijn auto niet aan durven te beginnen. Dat is net een vuilnisbak 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.