…Het moment dat ik onze baby in mijn armen heb. Weer lekker tutten met een baby. Cocoonen met ons gezin.  Gewoon lekker met z’n vieren zijn. Dat is echter niet het enige waar ik naar uit kijk. Ik ben al aan het fantaseren over de dingen die ik weer kan en wil doen als ik hersteld ben van de bevalling. Er vanuit gaande dat alles goed gaat natuurlijk.Een klein overzichtje;

Ik kijk uit naar…

– rosé!!! Ik heb er totaal geen moeite mee om de alcohol te laten staan. Ik kijk alleen wel onwijs uit naar de avondjes rosé met vriendinnen en een wijntje bij het avondeten. Mijn favoriete fles wijn staat al in de wijnkast te wachten. Op de perfecte temperatuur word hij daar koud gehouden voor dat eerste glas post zwangerschap. Jippie!!

– shoppen! Ik kon al vrij vroeg mijn eigen broeken niet meer aan. Dus inmiddels draag ik alweer een aardige tijd dezelfde items. Een aantal maxidresses en een paar rokken zijn favoriet. Dat zit gewoon lekker. Toch wordt het ook wel bijzonder saai. Ik vind het zonde om veel te investeren in kleding die ik nu kan dragen omdat het toch maar voor een aantal maanden is.  Maar, oeh, wat heb ik zin om weer te gaan winkelen. Lekker door winkels struinen, nieuwe items kopen voor de herfst. Mooie broeken, weer high heels kunnen dragen, gave truitjes, bloesjes etc.. Me like!

– paardrijden! Ik heb best wel mazzel gehad. Ik heb tot 34 weken op mijn paard kunnen rijden. Met dikke buik ging ik elke week nog het bos in. Over het algemeen heb ik er dus al erg lang op gezeten. Nu is het afwachten wanneer ons spruitje ter wereld komt en dan aftellen tot ik weer op mijn paard mag klimmen. Als ik een ‘normale’  bevalling en herstel heb, zit ik er na zes weken weer op! Kan niet wachten!

– bandjes kijken! Samen met een vriendin hebben we al weer aardig wat kaartjes voor optredens, concerten en heerlijke avondjes muziek. Helemaal zin in. Een avondje genieten van muziek met een lief vriendinnetje.

– in een restaurant weer alles kunnen bestellen. Het is me de laatste tijd opgevallen hoeveel gerechten er op een kaart staan met rood of rauw vlees. Normaal viel me dat niet zo op maar ik heb toch regelmatig weinig keuze gehad. Geen onwijs probleem want ik heb wel elke keer lekker gegeten, maar toch lekker als je er niet op hoeft te letten. Nog even en dan kan ik weer gewoon kiezen waar ik zin in heb, zonder na te denken.

– een dagje weg met z’n allen. Dit is iets van de laatste tijd. Ik had aardig wat plannen in de zomervakantie maar daar is weinig van terecht gekomen omdat ik me steeds zo flauw voel door de lage bloeddruk. Geeft niks maar des te meer kijk ik uit naar een dagje Apenheul, of een ander leuk park, met z’n vieren.

– vakantie boeken! Zelf zijn wij van het reizen. We hebben al aardig wat mooie reizen gemaakt met z’n tweeën. Afgelopen januari zijn we voor het eerst weer ver weg geweest sinds onze kleine man er is. Een gave reis naar Dubai en Sri Lanka. Nu onze kleine meid op komst is, gaan we voorlopig nog geen verre reis maken maar een fijne vakantie, in eigen land of elders, zal er wel snel komen. Alleen de voorpret heb ik al zin in!

Heerlijk om alvast een beetje te dromen. Uiteraard is dit allemaal alleen van toepassing als alles goed gaat en blijft gaan met de baby. Daar kan ik natuurlijk nog niet over oordelen. Echter ziet het er nu goed uit en gaan we ervoor! Laat die kleine maar komen!

Waar kijken jullie naar uit tijdens je zwangerschap? Wat heb jij het ergst gemist toen je zwanger was?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Ik kijk uit naar..

 1. Milou
  5 augustus 2015 at 09:57 (9 jaar ago)

  Ik kijk zo ongeveer uit naar alles wat je net opsomt, haha. Vooral dat weer kunnen eten wat je wilt, daar heb ik zóveel zin in!

  Beantwoorden
  • Bianca
   5 augustus 2015 at 10:00 (9 jaar ago)

   Haha heerlijk hè! Dingen waar ik normaal niet zo warm voor liep, kijk ik nu onwijs nar uit. Wraps met zalm, een dikke medium steak. Yummie!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.