Oh,  wat word ik verschrikkelijk hebberig van alle nieuwe collecties kinderkleding. Met een klein meisje op komst kan ik helemaal los. Te leuk. Ook de kleine man moet straks weer een aardige aanvulling van zijn kast hebben. Hij groeit als kool en longsleeves en truien van afgelopen winter passen echt niet meer. Toch maar eens een beginnetje maken met een wishlist voor de aankomende herfst/winter.

Wishlist

Tumble ‘N Dry is zo’n merk waar ik altijd wel iets van in huis heb. De nieuwe wintercollectie ziet er weer super leuk uit. Rijke stoffen, stoere kleuren en prints, ik hou ervan. Voor de kleine man staat er een gave jeanslook sweater op mijn wishlist. Met daaronder een stoere roestbruine jeans. Meneer houdt niet van vesten en heeft in de winter toch het liefst een trui aan. Deze set is super stoer maar wel gekleed.

wishlist

Ook voor de aankomende kleine dame is er teveel leuks te shoppen bij Tumble ‘N Dry. Aangezien ik stiekem hoop dat ze een penny-meisje wordt, een perzikkleurige sweater met een paard erop. (Voor de mensen die denken, waar heeft ze het over? Een penny-meisje is een meisje die gek is op paarden. Jawel, ik was er één en stiekem ben ik dat nog steeds.) Om het dan lekker girly te maken een mega cute rokje eronder. Lekkere warme grof gebreide maillot eronder en klaar is mevrouw. Deze set is nog niet echt geschikt voor een newborn maar de winter duurt lang dus ze zal dit vast wel een keer aankunnen.

wishlist

Waar ik nog naar op zoek ben

Voor de peuter ben ik nog op zoek naar een gave joggingbroek. Niet zo’n fout sportpak maar een stylish verantwoord broekje wat gewoon lekker zit. De kleine man noemt zo’n broek, een ‘vliegtuigbroek’.  Deze broek mocht hij aan in het vliegtuig naar Sri Lanka, vandaar de bijnaam. Afgelopen jaar had hij een hele leuke met legerprint, ook van Tumble ‘N Dry. Als we een lekker relax dagje hebben of gaan spelen in de ballentent, is het altijd lekker om zo’n broek aan te trekken. Hij is alleen erg klein aan het worden momenteel. Dus op zoek naar een nieuwe! Iemand nog leuke tips? We hebben hem nog niet gevonden.

Verder zoeken we ook nog even door naar een stoere outfit die de kleine man aan kan op de babyborrel van zijn zusje. Ok, de baby is nog niet eens geboren maar je moet iets als je niet zo mobiel meer bent. Dus lekker online surfen en shoppen dan maar. Op zoek naar de perfecte zomerse outfit voor de peuter.

Wat hebben jullie op je kinderkleding wishlist staan? Nog tips waar ik zeker even een kijkje moet nemen?



♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.