Het is weer tijd voor een leuke printable. De Slootjes Bingo wordt hier nog steeds regelmatig gebruikt. Bepakt en bezakt met een emmer en een schepnet gaan we een aantal keer per week richting de sloot. Aangezien wij ook op fietsafstand van de zee wonen, leek het me leuk om hier ook een bingo voor te maken. Dit keer dus een printable voor een echte Strand Bingo.

Strand Bingo

strand bingo

Voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn even een korte toelichting. Ik begon deze reeks met een Auto Bingo. Hier volgde al snel een Bos Bingo en een Slootjes Bingo op. Alle bingo kaarten zijn uit te printen als PDF en vervolgens te lamineren, zodat je ze vaker kan gebruiken. Zo ook de Strand Bingo.
Ook met deze printable heb ik geprobeerd om er woorden en plaatjes op te zetten die het gehele jaar te vinden zijn. Momenteel zul je op het strand namelijk ook veel parasols, ballen en badlakens terug vinden. Ga je echter in een ander seizoen of met minder weer, dan zal je deze items niet zo snel terug vinden. Bij deze strand bingo ga je echt op zoek naar dingen die je het hele jaar, in weer en wind, kan vinden op het strand. Overigens hoef je echt niet persé naar zee, ook de rivierstrandjes kunnen goed mee doen.

Printable Strand Bingo

Om de Strand Bingo te gebruiken heb je een printer nodig. Open de PDF en print hem uit. Zelf heb ik ervoor gekozen om het A4tje vervolgens te lamineren, zodat ik het steeds opnieuw kan gebruiken. Als je dit ook doet kun je alle items op de bingo afstrepen met een vetkrijtje of whiteboardmarker. Zelf gebruik ik voornamelijk vetkrijt. Dit krijg je er met een doekje weer makkelijk af. Het voordeel van een vetkrijtje is ook dat je kindje niet, tot achter zijn oren, onder de stift zit.
En dan? Dan ga je op pad. Lekker naar het strand en zoeken maar!

Wat voor Bingo kaarten zou je eventueel nog meer willen zien?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.