Vrijdag! Hoppa, weer een week voorbij. We gaan dit weekend wederom in met een heerlijk zonnetje. Dit keer dan ook alleen maar buitenactiviteiten in de weekendtips. In de regio Westland en omstreken is genoeg te doen, dus we hoeven ons niet te vervelen. Ok, deze hoogzwangere mama zit lekker in de tuin dit weekend, maar jullie kunnen natuurlijk wél van alles gaan ondernemen. Lees verder voor de weekendtips!

Waterpop

weekendtips

In Wateringen vind morgen alweer de 37ste editie van Waterpop plaats. Waterpop is een jaarlijks terugkerend gratis festival in het Hofpark in Wateringen. Dit jaar staan er dertien bands op het programma, te beginnen met 4Beat om 13.00u. Deze band is er speciaal voor de kids. Een erg leuk begin van een gezellige middag. Op de festivalmarkt kunnen kinderen een speciaal kinderpakketje halen met limonade, iets lekkers, een kleurplaat en een Waterpop-gadget. Verder zijn er diverse activiteiten voor de kinderen. Een super leuke gratis middag vol muziek en entertainment! Meer info vind je op de site van Waterpop.

Zomerfeest Schipluiden

In Schipluiden start morgen het Zomerfeest. Voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar is er een gave Kids Run. Deze run bestaat uit een parcours met obstakels. Je moet je wel vooraf inschrijven voor deze activiteit, dit kan op de website van het Zomerfeest. Op zondagmiddag kun je met de kleintjes, in de leeftijd van 4-8 jaar, terecht om op reis te gaan met Dora & Diego. De kinderen kunnen er knutselen, spelen, dansen en eten alles in het thema van Dora & Diego. Je vindt deze activiteit op het schoolplein van de St. Jozefschool.

Beach Cleanup

Dit jaar organiseert Stichting de Noordzee weer een Beach Cleanup. Gedurende de gehele maand augustus word de hele Noordzeekust schoongemaakt door vrijwilligers. Heb je zin in een verantwoorde activiteit of wil jij je inzetten voor een schoon strand? Ga dan op zondag 9 augustus naar het strand van Hoek van Holland. Het startpunt is om 10.00u bij Beachclub Royal in Hoek van Holland en het eindpunt is bij Beachclub Bondi Beach in Monster. Om mee te doen schrijf je je in aan de start en ga je met de gehele groep op pad om het stuk strand schoon te maken. Als je deel hebt genomen aan de Beach Clean Up kan je bij Bondi Beach een ijsje en een drankje verwachten.

Kijkduin Markt

Iedere tweede zondag van de maand kun je in Kijkduin snuffelen tussen marktkramen met Antiek en Brocante. Van 11.00u tot 17.00u kun je terecht op de boulevard. Dit keer is er ook een kinderactiviteit. Grote verassing want er staat nergens vermeld wat voor activiteit dit dan is. Gewoon een kijkje nemen dus.

Fijn weekend allemaal! Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.