De week is alweer bijna voorbij. Vrijdag it is. Zoals elke vrijdag deel ik ook vandaag weer de leukste weekendtips voor de regio Westland en omstreken. Weet je echt nog niet wat je wil gaan doen dit weekend? Lees dan snel verder voor drie tips.

Bradelier

We zijn bijna aan het einde van de zomervakantie, dat betekend dat het deze week tijd is voor de Bradelier in de De Lier. Zaterdag  15 augustus is alweer de laatste dag. Er staat veel leuks op het programma. Zo is er ’s ochtends een rommelmarkt en diverse toertochten. ’s Middags vind ik persoonlijk het leukst aangezien je dan kan genieten van de Kortebaandraverij in de Hoofdstraat. Deze spectaculaire race met drafpaarden start om 13.30u. Ik hoop daar zelf nog even een kijkje te kunnen nemen aangezien de kleine man dit ook wel erg gaaf vind. De avond wordt afgesloten met een eindfeest in de tent tegenover het Centrum. Het complete programma kun je vinden op de website van de Bradelier.

Rabo menwedstrijden Maasdijk

Dit jaar zijn de Rabo menwedstrijden voor het eerst verdeeld over drie dagen, van vrijdag tot en met zondag. De spectaculairste dag is de zaterdag. Op deze dag zal, op het wedstrijdterrein aan het Spuidijkje in Maasdijk, de spectaculaire marathon plaats vinden. Waarbij de aangespannen combinaties zeven hindernissen moeten nemen. Zelf vind ik het, ook zeker voor kinderen, het leukste om te kijken bij de waterbak. Geweldig om te zien hoe zelfs de kleinste pony’s zich door het water werken. Het gehele weekend is gratis te bezoeken en op het terrein is genoeg lekkers te vinden en leuks te beleven. Voor de programmering en meer info verwijs ik je naar de website van de organisatie.

Ketels aan de kade

In Rotterdam Delfshaven kun je zondag 16 augustus genieten van een bijzonder foodfestival. Ketels aan de kade beleeft dit jaar zijn tweede editie. Op dit festival kun je het Rotterdamse verleden proeven. In een historisch decor kun je snuffelen langs marktkramen en oude ambachten, smullen bij kookdemonstraties en genieten van straattheater en troubadours. Je waant je echt even in een andere tijd. Dit unieke festival is te bezoeken van 11.00u tot 20.00u. Meer info vind je op de site van Ketels aan de kade.

Er is dus weer genoeg te doen komend weekend. Ik ben benieuwd wat jullie gaan ondernemen.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 33

 1. Vlijtig Liesje
  14 augustus 2015 at 10:54 (9 jaar ago)

  Vooral die bradelier klinkt erg leuk! Ik ben van plan om dit weekend lekker veel buiten te gaan zitten lezen!

  Beantwoorden
  • Bianca
   14 augustus 2015 at 12:33 (9 jaar ago)

   Heerlijk! Een lekker ontspannen weekendje, zo te horen

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.