Het laatste weekend van de zomervakantie staat voor de deur. Maandag startten de scholen weer en gaat onze kleine man weer naar de peuterspeelzaal. Nog even één weekend genieten van het idee dat het vakantie is. Gelukkig hebben we mooi weer en zijn er genoeg leuke dingen te doen in de regio. Tijd voor de weekendtips van week 34.

Westland Reünie Naaldwijk

De laatste week van de zomervakantie is het altijd feestweek in Naaldwijk. Mijn favoriete feestweek van de regio. Dit jaar ben ik echter hoogzwanger dus geniet ik mee vanaf de zijlijn. Jullie kunnen echter zaterdag nog genieten van een leuke dag met veel activiteiten. De gehele dag zijn er activiteiten in en rond het centrum van Naaldwijk. Je kunt bijvoorbeeld starten met een rondje braderie vanaf 11uur. Loop dan gelijk even langs de kinderrommelmarkt en het kidsplein op de Prins Hendrikstraat. De kermis gaat om 13uur open op de Verdilaan en Sibelius. Om 14.30u kan je genieten van de modeshow op het Wilhelminaplein, er wordt beloofd dat deze een spectaculaire pauze bevat. Ik ben benieuwd.
Verder is er de gehele middag en avond de mogelijkheid om te genieten van diverse optredens, bands en dj’s. Deze staan verdeeld op de diverse podia in het centrum. Voor het gehele programma verwijs ik je naar de website van de Naaldwijkse feesten. Enne.. drink er eentje voor mij! 😉

Vuurwerkfestival Scheveningen

In Scheveningen kun je vrijdag en zaterdagavond genieten van alweer het laatste weekend van het Vuurwerkfestival. Het eerste weekend was vorige week en dit was goed voor 180.000 bezoekers. Zeer geslaagd dus. Op vrijdag 21 augustus start om 21.45u de vuurwerkshow van Italië. Gevolgd door de show van Nederland om 22.30u. Dit kun je allemaal bewonderen van de boulevard in Scheveningen. Zaterdag 22 augustus is dan de laatste avond van het vuurwerkfestival. Deze word afgetrapt door China om 21.45u en gevolgd door de vuurwerkshow van Spanje om 22.30u. Beide dagen zijn zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Wickie, de musical

Wie kent hem niet, Wickie de Viking. De tekenfilm dateert uit de jaren zeventig, momenteel is een vernieuwde versie te zien op NL3 en er zijn ook al diverse verfilmingen. Studio 100 pakt nu uit met een echte familiemusical. Deze musical is geschikt vanaf 3 jaar en speelt de komende tijd in het Luxortheater in Rotterdam. Zelf vind ik het altijd erg leuk om naar het theater te gaan met de kleine man. Hij geniet altijd met volle teugen dus deze musical zou hij ook vast te gek vinden. Dit weekend kun je Wickie wel drie keer zien, mocht je er geen genoeg van krijgen. Er zijn nog kaartjes beschikbaar dus heb je zin in een gezellig cultureel uitje, ga dan snel naar de website om kaartjes te kopen.

Ik wens jullie een heel fijn en zonnig weekend!
Wat zijn jullie weekendtips?

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Weekendtips van week 34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.