Toen ik begon met dit rubriekje had ik mezelf voorgenomen om de weekendtips tot het einde van de zomervakantie te laten lopen. Inmiddels zijn hier in de regio de scholen weer begonnen maar heb ik toch nog een paar leuke weekendtips. We schrijven dus gewoon even lekker door. Nog geen plannen voor het komende weekend? Lees dan snel verder.

Peuters en kleuters in het wild

Ik schreef al eerder over de De Vreemde Vogel. Een bijzonder leuke locatie in Vlaardingen, waar je kunt eten, spelen en slapen. Zaterdag 29 augustus kun je hier terecht voor een super leuke activiteit, speciaal gericht op peuters en kleuters. Van 11.30-12.30u ga je met je kindje en een begeleider het wild in. Zo kunnen jullie samen, met andere kinderen, de natuur ontdekken. De activiteit kost €5,- per deelnemer. Je kunt je opgeven via de website van de Vreemde Vogel.

Kijkduin Obstacle Run

weekendtips
Bron

Obstacle Run’s, bootcamps en allerlei andere evenementen om jezelf fysiek te testen zijn mega hot dit moment. Zaterdag 29 augustus kun je deelnemen aan een Obstacle Run in Kijkduin. Het leuke van deze run is dat je je ook op kunt geven met je kind(eren). Kinderen vanaf 7 jaar kunnen, samen met een volwassene, een 2,5km lange obstacle run doen. Lijkt mij super gaaf om te doen met je kind. Deze run begint ’s middags om 15.00u.
Voor de echte die-hards zijn er ook runs van 4,5 en 7,5 kilometer. Verder is er het nodige vermaak op het strand en kun je deelnemen aan een BBQ na afloop van de dag. Voor alle informatie en inschrijven moet je even een kijkje nemen op de website van de Obstacle Run Kijkduin. Wie gaat de uitdaging aan?

Kofferbakverkoop Hoek van Holland

Zondag 30 augustus kun je de kofferbakverkoop weer vinden in Hoek van Holland. Tientallen verkopers stallen hun spulletjes uit rond hun auto. Leuk om even tussen te snuffelen op zoek naar verborgen schatten. De kofferbakverkoop is te vinden op de Koningin Emmaboulevard van 7.00-17.00uur.

Hebben jullie nog leuke weekendtips? Laat even een reactie achter, wie weet help je iemand er mee. Fijn weekend!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Weekendtips van week 35

  1. Vlijtig Liesje
    28 augustus 2015 at 13:28 (9 jaar ago)

    Kofferbakverkopen vind ik altijd gezellig! Je weet nooit wat je voor leuke dingen tegenkomt!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.