Op mijn zoektocht naar accessoires voor de nieuwe kamer van de kleine man kwam ik regelmatig dit merk tegen. Ook toen ik de babykamer van onze spruit mocht inrichten viel mijn oog op het gave kleurgebruik. Waar heb ik het dan over? De kinderartikelen en woonaccessoires van Colorique®. Vandaag kreeg ik een persbericht waarin de nieuwe collectie werd gepresenteerd. Heel gaaf!

Colorique; Chokhi Stamps

colorique

Als je Colorique nog niet kent moet je zeker eens een kijkje nemen op de website. Het is een echt Nederlands merk wat al 20 jaar bestaat. Alle collecties ontstaan vanuit een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten. Dit is zeker terug te vinden in de nieuwste toevoeging; Chokhi Stamps.

Deze collectie is gebaseerd op, zoals de naam al prijsgeeft, postzegels. Deze inspiratie zie je terug in de gehele lijn van artikelen met vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan. Zelf zou ik zo weer een gehele kamer in kunnen richten met deze vrolijke en unieke items. Er is gebruik gemaakt van stoere kleuren en dessins. Sterren zie je vaak terug komen maar ook hartjes voor de (kleine) dames. Uiteraard is er op elk item een postzegel terug te vinden.

Mijn favorieten

Uiteraard heb ik uit deze collectie van Colorique een aantal favorieten. Zo vind ik het uilenkleed te gek. Onze kleine man heeft een boskamer met een stoer boomhutbed. Eén muur op zijn kamer is geheel groen. Het uilenkleed zou bij hem enorm gaaf staan. Het is een kleed met de afmeting 120x84cm en hij is te koop voor €52,95. Wat ik overigens een schappelijke prijs vind voor een kwalitatief goed product.

Voor een gave meidenkamer vind ik de kussenhoezen in deze collectie erg gaaf. Vrolijke kleuren, hippe dessins. Gooi een paar kussens op een bed of bankje en je hele kamer fleurt ervan op. Onderstaande kussenhoezen zijn te koop voor €22,50 per stuk. Ze zijn 50x50cm, wat ik zelf een mooi formaat vind omdat ze zo lekker opvallen.

colorique

Kende jij Colorique al? Wat zou jij graag willen hebben uit hun gave collectie?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.