Lijstje nummer 10 alweer. Elke zondag blik ik terug op de week met een overzichtje van de dingen waar ik blij van werd. De week ging snel voorbij. We zijn nog lekker druk met herstellen en genieten van onze gezinsuitbreiding. Ik moest wel even zoeken naar foto’s. Mijn iphone maakt normaal overuren maar deze week was hij niet in topvorm. 😉 Ben je toch benieuwd? Lees dan snel verder.waar ik blij van werd

1. Elke dag even een tripje naar de brievenbus. Helemaal leuk om dagelijks lieve kaartjes in de bus te vinden. Alle kaartjes hangen gezellig in de huiskamer.
2. Ik kreeg deze week de babykaartjes binnen van Hebbers shop. Leuke momenten-kaartjes om de kleine meid mee op de foto te zetten. Nu alleen nog onthouden dat ik ze heb en ze ook gebruiken.
3. De kleine man ging lekker aan de slag met de Playmais. Super leuk knutselmateriaal. Papa vroeg wat hij wilde maken. De peuter wilde wel graag dat papa een trampoline maakte. Ik moest erg lachen want het leek een onmogelijke taak. Uiteindelijk is hij nog super leuk gelukt ook! Zelfs de kleine man staat erop en de voetballen liggen erbij. Lachen toch?!
4. Als cadeautje kreeg ik deze week nog een super leuke cadeaubon van een kledingzaak hier in het centrum. Helemaal leuk om binnenkort weer lekker te shoppen.

waar ik blij van werd

5. Lief vriendinnetje N. kwam een newbornshoot doen met mijn kanjers. De kleine man ging als trotse grote broer met zijn kleine zusje op de foto. Het resultaat is super gaaf! Erg blij mee.
6. Van mijn moeder kreeg ik vorige week een pakketje met verwenspulletjes voor mezelf. Deze week heb ik daar de super smakelijke chocola uit opgegeten. Genieten!
7. De kleine man is gezellig een middag op pad geweest met papa. Podium Westland werd aangedaan. Hij heeft leuke voorstellingen gezien in de Naald en ook een gave pinguïn gemaakt van afvalmateriaal.
8. Sinds onze dame geboren is gaat de echtgenoot er elke ochtend uit met de kleine man. Mama mag dan nog even verder slapen. Zo lekker! Benieuwd hoe lang ze dat nog volhouden.
9. Zoals je gisteren kon lezen eet ik heel veel beschuit met muisjes. De muisjes zijn nog steeds niet op dus ik eet even lekker verder.
10. Vandaag eindelijk weer even naar mijn paard geweest. Hij wordt super verzorgd en gereden maar ik mis hem wel heel erg. Aftellen tot ik zelf weer mag rijden!

Wat waren jouw fijne momentjes deze week?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on 10x Waar ik blij van werd #10

  1. Vlijtig Liesje
    8 september 2015 at 10:41 (9 jaar ago)

    Ik ben gezellig met mijn oudste dochter uit geweest naar de Hema.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.