Ik weet het, ik weet het. Deze post komt een paar dagen te laat. Waarschijnlijk hebben jullie wel meegekregen dat onze kleine meid geboren is. Blog-technisch is het dan ook even wat rommelig. Ik had wel vooruit geschreven maar het liep toch net wat anders dan gepland. Bij deze dus mijn wekelijkse overzicht van de tien dingen waar ik blij van werd.

10x Waar ik blij van werd

Allereerst werden wij natuurlijk vooral erg blij van de geboorte van onze dochter en zusje. In de aanloop hier naartoe en er omheen waren er echter veel meer dingen waar ik blij van werd.

waar ik blij van werd

1. Enige tijd geleden had ik een heel tof zadeldekje voor mijn paard besteld. Deze kwam binnen en vind ik helemaal te gek. Nog even wachten voor ik hem kan gebruiken, maar hij kan maar alvast klaar liggen.
2. Lekker met het design van Bblogt bezig geweest. Langzaam krijg ik steeds meer handigheid in de technische kant van het bloggen. Erg leuk om mee te rommelen.
3. De kleine man vond mijn oude, en bijzonder valse, gitaar op zolder. Meneer ging helemaal los met zijn zelfverzonnen liedjes. Te schattig om te zien en te horen.

waar ik blij van werd

4. De grote dag. Woensdag werd ik ingeleid. Een spannende dag die begon met een heerlijk en gezellig ontbijtje in het ziekenhuis. We zijn bijzonder goed verzorgd.
5. ‘s Nachts om 00.36u was het zover. Moe maar voldaan genoten we van onze kleine meid en beschuit met muisjes.
6. In het ziekenhuis kreeg ik onverwacht bezoek van hele lieve vriendinnetjes. Ze hadden mijn alltime favourite rosé mee genomen en wijnglazen met de babynaam. Te leuk! Een paar slokjes heb ik dan ook stiekem geproefd. Yummie!!

waar ik blij van werd

7. Lekker weer naar huis. Genieten met z’n vieren en de dieren kennis laten maken met de kersverse baby. Dat ging natuurlijk prima. Heerlijk om te zien hoe Spike, één van onze hondjes, helemaal enthousiast aan onze kleine meid snuffelde.
8. In onze afwezigheid was het huis van top tot teen versierd. Super leuk thuis komen dus.
9. De kleine man werd een ochtendje meegenomen door zijn beste vriendinnetje. Heerlijk om dan de foto’s te zien van twee peuters die zo genieten. 10. Het moment dat onze kleine man voor het eerst kennis maakte met zijn zusje was zo geweldig om te zien. Hij was op slag verliefd. De hele dag word de kleine meid gezoend en geknuffeld en hij praat enorm lief tegen haar. Daar worden we elke keer zo blij van.

Een bijzondere week hebben we achter de rug, zoals jullie kunnen lezen. Wij genieten nog even verder met z’n vieren!

Hebben jullie ook van die fijne momentjes gehad?

6 Comments on 10x waar ik blij van werd #9

 1. Marie Jose
  1 september 2015 at 07:52 (4 jaar ago)

  Fijn te lezen dat het goed met jullie gaat.
  Een heel leuk geboorte kaartje hadden jullie ook , ik heb hem natuurlijk opgehangen. En was blij verrast met jullie kaartje.
  We vinden het leuk om op de baby borrel te komen. Want we willen de kleine meid ook wel even in het echt zien.

  Groetjes Leo en Marie Jose.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.