De laatste dag van het weekend alweer. Wat gaat dat toch altijd snel. Inmiddels voel ik me steeds iets beter en kan ik dus weer iets meer ondernemen. We hebben een paar dagen heerlijk weer gehad dus we zijn lekker veel buiten geweest. Tijd voor het wekelijks overzicht met de dingen waar ik blij van werd. Met dit keer ballen, kikkers en een echte elastiekjes battle. waar ik blij van werd

1. Zoals je in mijn post van afgelopen woensdag kon lezen draag ik de kleinste spruit heel veel. In een hele fijne Yaro draagdoek gaat ze overal mee naartoe. Buikkramp-technisch word ze hier heel rustig van en mama dus ook. Afgelopen week ging ze dan ook mee met een rondje bos. Muts op en gaan.
2. We hebben genoten van een zonovergoten dagje. De kleine man was aan het rommelen met zijn modderkeuken en de dames lagen in de zon. Heerlijk.
3. Met mijn tong op m’n knieën en een behoorlijke behoefte aan een zuurstoftank, ging ik een rondje achter de peuter aan door Ballorig. Het welbekende krijsparadijs met ballenbak. Gelukkig was papa ook mee want ik legde vrij snel het loodje. Wel weer fijn om wat te kunnen ondernemen met de mannen.

waar ik blij van werd
4. De kleine man mocht weer een dagje bij opa en oma spelen. De avond ervoor kreeg ik een berichtje dat oma uren had zitten bouwen. De hele tafel stond al vol met Lego Fabuland. Nostalgie! De peuter heeft hier dan ook heerlijk mee gespeeld.
5. Allebei de kids gingen met papa mee naar de speeltuin. Mama mocht zo even heerlijk een paar uurtjes bijslapen. Daar knapt een mens van op.
6. We gingen weer eens op pad met de Slootjes Bingo. Een emmer vol kikkertjes hebben we gevangen. Hoogtepunt was een gigantische waterkever. Deze wilde echter vrij direct een kikkertje verorberen in de emmer. Meneer de waterkever werd dus even in een apart emmertje gestopt om lijken te voorkomen. Uiteraard werden alle beestjes weer vrijgelaten.

waar ik blij van werd
7. Deze week zijn we weer lekker vaak het bos in geweest en maakte ik een paar leuke foto’s.
8. Jawel, we hielden een elastiekjes battle. Deze mama had een schiet-techniek afgekeken van haar broertje. Met een voorraad elastiekjes hebben we een echte battle gehouden. Vooral papa moest het bezuren. Wat hadden we een lol.
9. Ik kreeg de foto’s van de newborn-shoot die Let’s Photograph bij ons heeft gemaakt. Super gaaf! Wat ben ik trots op onze kinderen.
10. Op dit moment zijn de mannen lekker even aan het bubbelen in de jacuzzi. Zo kan mama lekker even aan het werk terwijl de mannen de grootste lol hebben. Heerlijk toch?

Wat waren jullie fijne momentjes deze week? Ik ben benieuwd!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #11

 1. Manon
  14 september 2015 at 20:55 (9 jaar ago)

  Wat fijn dat het dragen in de draagdoek zo helpt tegen de kramp! Ik hoop dat er veel mooie zonnige herfstdagen komen, dan kun je lekker vaak naar buiten 🙂

  Beantwoorden
  • Bianca
   16 september 2015 at 12:40 (9 jaar ago)

   Ja dat hoop ik ook! Als het maar lekker droog is dan is het al snel goed.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.