Lekker zeg, ik voel me weer steeds meer mens. Zo’n bevalling hakt er wel in maar nu we een paar weken verder zijn kom ik weer een beetje onder de levenden. Afgelopen week dus lekker weer een beetje op pad geweest. Mijn week begon met een avondje U2 en eindigde vandaag met een tripje Blijdorp. Prima week dus.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd
1. Ik werd heel erg blij van een avondje Ziggodome. Genieten van een concert van U2 met een lief vriendinnetje. Echt een te gek avondje. Tijdens mijn zwangerschap was het nog spannend of ik het zou redden maar het is helemaal goed gekomen. Super!
2. Ik bakte voor de lunch weer een keer bananenkoekjes. Yummie, lekker en ook  nog gezond. De kleine man eet er ook altijd heel veel van.
3. Met de hondjes en de kids een rondje bos. Een lekker zonnetje erbij, blije honden, blije kinderen dus ook een blije mama. Zo fijn dat we naast het bos(je) wonen.
waar ik blij van werd
4. Eindelijk weer naar de kapper geweest. Dat was behoorlijk nodig maar was er al zo lang niet van gekomen. Ik word altijd geknipt door een vriendinnetje en ik werd ook nog even lekker verwend met een maskertje. Heerlijk. Daarna weer lekker de kleine meid dragen.
5. Je kan mij heel blij maken met een glaasje van mijn favoriete rosé. Echo Falls, heerlijk!
6. We hadden een feestje van mijn oom en tante. Daar kregen we een heerlijke bbq met een enorm geslaagd toetje. Drie smaken ijs met saus en fruit. Beetje jammer dat ik me al rond had zitten eten aan de bbq. Ik kreeg het toetje gewoon niet op.
waar ik blij van werd
7. Ik maakte een herfststuk voor op de eettafel. De glazen vaas wordt steeds voller want de kleine man stopt er, na elke wandeling, wel weer iets bij. Het begon met dennenappels maar inmiddels zitten er ook kastanjes en eikeltjes tussen.
8. Ik kreeg een heel gaaf setje cadeau voor de kleine dame. Het broekje stond stiekem op mijn verlanglijstje. Zo gaaf! Ik moet alleen nog wel even wachten want het is een maatje 68.
9. We zijn gezellig een middagje naar Blijdorp geweest. We hebben een abonnement dus gaan regelmatig even een paar uurtjes. Ik was zelf alleen al heel lang niet geweest, dus des te leuker was het om weer even met z’n vieren dieren te kijken.
10. Het zonnetje laat zich weer vaker zien en daar knap ik enorm van op. Lang leve de nazomer.

Hoe was jouw week? Waar werd jij blij van?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Waar ik blij van werd #12

  1. Stef
    20 september 2015 at 20:31 (9 jaar ago)

    Hee wat leuk dat ik tussen je blije momentjes sta🎉🎉

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.