Wat een heerlijke nazomer hebben we de laatste dagen. Echt genieten. De afgelopen week hebben we nogal wat regen gehad maar tussen de buien door konden we toch veel naar buiten. Deze week genoten we van de zon, onze kraamborrel en Lori’s. Wil je weten waar ik blij van werd? Lees dan snel verder.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1. Mijn kleine Olivier is alweer drie maanden bij ons. Wat is het een heerlijke kater aan het worden. Ik dacht dat hij nooit zou groeien maar inmiddels word het toch al een echte Brittenbol.
2. Onze kleine man is zo ongelooflijk trots en verliefd op zijn zusje. Het is echt enorm schattig om te zien. Af en toe moeten we hem zelfs afremmen want hij wil haar de hele dag kussen. Zelfs als mevrouw lekker ligt te slapen.
3. Een hele gemene is dit want ik kreeg dinsdag een berichtje van mijn zusje dat het bij hun hard regende. Deze foto stuurde ik terug als reactie. Wat een heerlijk weertje hadden wij al.

waar ik blij van werd

4. Deze week gingen we elke dag even een rondje bos. De kleine man met zijn loopfiets, de kleine dame in de draagdoek en mama liep de benen onder haar kont vandaan. Zo bouw ik langzaam weer een beetje conditie op.
5. Vorige week schreef ik al een berichtje over de Paddenstoelen zoekkaart die je aan kan vragen. Deze week hebben we dan ook heel veel paddenstoelen gevonden. Ze moesten allemaal op de foto zodat we ze vervolgens op konden zoeken.
6. Stiekem ben ik al een beetje bezig met de kinderboekenweek die er in oktober aankomt. Het perspakket is binnen en de boekjes hebben we al gelezen. Super leuk.

waar ik blij van werd
7. Ik ging eindelijk weer lekker aan de slag met mijn paard. Geknipt, geschoren en gewassen was hij klaar voor zijn wedstrijd met mijn bijrijdster. Ze deden het super samen. Ik kan niet wachten tot ik zelf weer kan rijden.
8. Zaterdag hielden wij onze kraamborrel. We zijn enorm verwend met mooie cadeau’s en een hoge opkomst. We hebben erg genoten en iedereen heeft onze kleine dame kunnen bewonderen.
9. Vandaag gingen we een dagje naar Avifauna. Lekker beestjes kijken en de kleine man ging los in de speeltuin. Mijn zusje was mee dus we hadden het erg gezellig. Ook hebben we de Lori’s nectar gevoerd. Erg leuk!
10. Mijn zusje logeert weer even gezellig bij ons. Onze peuter geniet met volle teugen want hij is wel erg gek op zijn tante.

Waar werd jij blij van deze week? Ook van het zonnetje?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.