Het is even een beetje rustig op Bblogt. Dit komt natuurlijk door de komst van onze dame en de drukte eromheen. Maar de vaste rubriek op vrijdag kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Het belooft een regenachtig weekend te worden maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn weer genoeg dingen te ondernemen in de regio. Tijd voor de weekendtips!

Podium Westland

Zaterdag 5 september staat het centrum van Naaldwijk in het teken van Podium Westland. Op diverse locaties kun je genieten van kunst, cultuur, muziek en dans. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt dit jaar georganiseerd door Westland Cultuurweb. Aangezien zo enorm veel te doen en te zien is heb ik even een selectie gemaakt van enkele activiteiten voor kinderen. Zo kun je van 13.00-18.00uur terecht op het Havenplein voor te gekke workshops voor kinderen. Van dansen tot schilderen en van drummen tot zingen. Verder is er in de bibliotheek veel te doen voor kinderen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Groots Ridderspektakel van toneelgroep Hilaria om 13.00u en om 16.00uur. Of lach mee met een voorstelling van Hakim om 14.30uur. Kijk vooral even naar het volledige programma op de website van Cultuurweb. Kun jij kiezen waar je gaat kijken?

Culinair Westland

Tegelijkertijd met Podium Westland kun je zaterdag genieten van culinaire hoogtepuntjed op Culinair Westland. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.  Het plein wordt omgetoverd tot een heus culinair terras met diverse restaurants. Deelnemende restaurants uit de regio serveren hier de lekkerste gerechten en specialiteiten. Je kunt zo overal een hapje mee eten en diverse culinaire hoogstandjes uitproberen. Dit evenement start vanavond om 17.00u en loopt door tot zaterdag 5 september 23.00uur. Eet smakelijk!

Wereldhavendagen

In Rotterdam starten vandaag de Wereldhavendagen.  Elk jaar opent de Rotterdamse haven zijn ‘deuren’ voor publiek. Op rn langs het water is van alles te beleven. Er worden shows en demonstraties gegeven, je krijgt een kijkje achter de schermen en je kunt genieten van prachtige schepen. Het thema van dit jaar is Droomhaven. Ik ben benieuwd wat voor dromen er zijn voor de haven. Kijk voor het volledige programma en alle ins en outs op de site van de Wereldhavendagen.

Hopelijk werkt het weer toch nog een beetje mee komend weekend. En anders.. Regenpakken aan en laarzen aan en lekker naar buiten. Fijn weekend!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 36

 1. Janette
  4 september 2015 at 15:28 (9 jaar ago)

  Wij gaan naar de rommelmarkt in Andel.en er een sgaure event in de graanbeurs ed in Giessenburg. Ook heel leuk om even te gaan kijken.

  Beantwoorden
  • Bianca
   4 september 2015 at 15:31 (9 jaar ago)

   Leuk! Speur je ook een beetje naar Playmobil voor ons? 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.