Het is weer vrijdag, nog even en dan kunnen we genieten van het weekend. Zoals elke week heb ik weer een overzichtje gemaakt van de leukste activiteiten in de regio. Vorige week stond in het teken van Prinsjesdag, dit keer weer een algemeen artikel met de leukste weekendtips. Lees snel verder.

Open dag reddingsbrigade Westland

Zaterdag 19 september kun je een exclusief kijkje nemen achter de schermen van de Westlandse reddingsbrigade. Van 13.00 tot 17.00uur kun je terecht bij de reddingsbrigade in Ter Heijde en in ‘s-Gravenzande. Op beide locaties worden diverse spectaculaire demonstraties gegeven. Zo kun je een beetje ervaren hoe een echte reddingsactie er aan toe gaat. Ook is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de voertuigen die de reddingsbrigade inzet. Daarnaast worden er voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd en zijn er stands te vinden met informatie. Voor het gehele programma neem je even een kijkje op de website van de reddingsbrigade.

Pro freestyle festival Den Haag

Van vrijdag 18 september tot en met zondag 20 september vind er een spectaculair festival plaats in Den Haag. Op de Hofvijver en het Spuiplein worden de gaafste stunts uitgehaald met wakeboards, BMX’en, MTB’s, snowboards, ski’s en skateboards. De Hofvijver krijgt een wakeboard parcours en Spuiplein een action sport parcours. Er wordt zelfs een sneeuw parcours gebouwd. Spektakel gegarandeerd. Voor de exacte tijden en sporten verwijs ik je naar de website van het Pro Freestyle Festival.

Kermis Malieveld Den Haag

Dit weekend is de laatste mogelijkheid om nog even een ritje mee te pakken in de draaimolen op het Malieveld. Tot en met zondag 20 september kun je nog genieten van meer dan twintig kermisattracties. Op zaterdagavond is er zelfs nog een vuurwerkshow om 22.00uur. Let wel op, de kermis start pas om 13.00uur maar gaat dan wel door tot 24.00uur op zaterdag en tot 23.00uur op zondag.

Genoeg leuke dingen te doen dus. Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kunnen we nog lekker naar buiten met zijn allen.

Wat ga jij dit weekend doen? Heb je nog leuke tips?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 38

  • Bianca
   18 september 2015 at 14:12 (9 jaar ago)

   Wat leuk! Veel plezier! Wat voor dans? Stijldansen?

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.