Voor ons ging deze week in een rap tempo voorbij. Het is gewoon alweer vrijdag. Zoals altijd deel ik vandaag dus weer de leukste weekendtips met jullie. Volgens Piet Paulusma moet het een zonovergoten weekend worden dus daar hou ik hem aan. Niks fijner als lekker naar buiten met een zonnetje erbij. Lees je snel verder voor de weekendtips?

Hoek Made Market

Regelmatig deel ik een lifestyle markt bij de weekendtips. Meestal vinden deze markten plaats in Rotterdam of Den haag. Dit keer heb ik er één gevonden in Hoek van Holland. De Hoek Made Market is een lifestyle markt met originele, handgemaakte en duurzame producten van lokale ondernemers en creatievelingen. Voor de kleintjes is er een zweefmolen aanwezig en zij kunnen zich laten schminken. Ook kun je vanaf 13.00uur genieten van muzikale optredens. Je vindt deze markt op zaterdag van 11.00uur tot 17.00uur op het Brinkplein in Hoek van Holland.

Vliegerfestival Scheveningen

Dit weekend is het strand van Scheveningen het decor voor honderden vliegers uit de hele wereld. Op zaterdag en zondag worden er diverse demonstraties gegeven met powerkites, vliegeren op muziek en een demo van een sportvliegeraar. Op beide dagen kun je de grootste vlieger ter wereld bewonderen. Deze vlieger is maar liefst 66 meter lang en 25 meter breed. Verder worden er workshops voor kinderen aangeboden waarbij ze zelf een vlieger kunnen maken. Vooraf aanmelden is hierbij wel gewenst. Op zaterdagavond is er zelfs een avondshow om 20.00uur. Hierbij zullen er heel veel vliegers met lichtjes de lucht in gaan. Ik verwacht dat dat wel een gaaf gezicht is. Voor alle informatie kun je een kijkje nemen op de website van het vliegerfeest.

weekendtips

Fashionweekend Naaldwijk

In Naaldwijk word dit weekend het jaarlijkse fashionweekend gehouden door de winkeliersvereniging. Door het gehele centrum loopt en rijdt er dit weekend een reizende modeshow. Diverse winkels showen zo hun nieuwe najaars- en wintercollecties. Ook hebben veel winkels leuke acties lopen. Ook staat er op zaterdag en zondag (koopzondag) een nostalgisch reuzenrad in het centrum. Leuk voor de kleintjes en natuurlijk ook voor jou. Kijk op hoogte over Naaldwijk heen. Voor de tijden van de diverse modeshows verwijs ik je naar de website van Naaldwijk Winkelrijk.

Hoe ga jij dit zonnige weekend besteden? Fijn weekend!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Weekendtips van week 39

 1. Vlijtig Liesje
  25 september 2015 at 14:06 (9 jaar ago)

  Ah, de comments werken weer! Top! Als het echt zulk mooi weer wordt, dan ga ik gauw met een boek in de zon zitten!

  Beantwoorden
  • Bianca
   25 september 2015 at 14:13 (9 jaar ago)

   Ja, ik had per ongeluk iets verandert. Maar het is weer goed gekomen! Fijn weekend!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.