De liefde van een moeder voor haar kinderen is onbeschrijflijk groot. Dat begint al tijdens de zwangerschap en word immens bij de geboorte. Dat is althans hoe ik het ervaar. Om de liefde voor je kinderen te symboliseren kun je diverse dingen doen. Ben je benieuwd wat mijn symbool van moederliefde is? Lees snel verder.

Symbool van moederliefde

Toen ik een jaar of twintig was liet ik mijn eerste tatoeage zetten. In de jaren daarna volgden er nog een paar. Mijn tatoeages hebben niet allemaal een betekenis maar in 2012  liet ik er een zetten die symbool staat voor de liefde voor mijn kleine man. Op mijn rechter pols pronkt een hele gave bloem. Inmiddels ben ik natuurlijk ook mama van een lief klein meisje. Over een paar weekjes ga ik dan ook weer onder de naald. Ook voor mijn kleine dame laat ik dan een symbolische tatoeage zetten. Ik kan niet wachten.

Kaya Sieraden

Afgelopen week kreeg ik iets toegestuurd wat hier ook super goed bij past. Van Kaya Sieraden mocht ik een hele gave armband-set uitzoeken voor mijn kleine meid en mijzelf. Ik koos voor een lief armbandje met parelkleurige kraaltjes en een koraalkleurig roosje. Een damesmaatje voor mezelf en een babymaatje voor de kleine meid.

symbool van moederliefde

Al snel kreeg ik het pakketje binnen. Uitpakken was al een feest want de armbandjes worden geleverd in hele leuke buideltjes. Zoiets geeft net dat beetje extra. Ik hou ervan. Uiteraard hebben we de armbandjes direct omgedaan. Ze pasten perfect en kunnen, door het kettinkje, nog versteld worden. Zo kan de kleine meid het armbandje voorlopig nog heel lang dragen. Erg handig dus. Aan het armbandje van m’n dochtertje zit een hartjes-bedel waar haar naam op staat. Wij zijn super blij met onze matchende armbandjes.

Wil jij ook zo’n mooi setje? Ga dan naar de website van Kaya Sieraden. Op de website vind je nog veel meer mooie setjes.

symbool van moederliefde

Hebben jullie ook iets wat symbool staat voor de liefde voor je kind(eren)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.