Wat een fijne week. Het zonnetje scheen, we hadden leuke uitnodigingen ontvangen en we zijn lekker veel buiten geweest. Genieten dus. Daarnaast knutselden we ook van alles en ging ik weer lekker naar mijn paard. Deze week dan ook een afwisselend overzicht van de tien dingen waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd
1. Afgelopen weekend bleef mijn zusje een nachtje slapen. Super gezellig was dat. ’s Avonds downloadde ik een karaoke-app op mijn Iphone. Te grappig. We zongen mega vals mee met de laatste hits en namen het ook nog op. Na het zingen kan je nog effecten toevoegen en in theorie kan je het dan uploaden. Dat laatste hebben we maar even niet gedaan want de opnames waren niet bepaald goed voor je oren. We hebben wel enorm gelachen.
2. Ik scoorde een Little Pony voor onze kleine meid. Ik had ze al een keer zien liggen bij de drogist en nu zag ik ze ook bij de Action. Een beetje jeugdsentiment want de kleine meid zelf heeft er nog niets aan.
3. Woensdag was Bblogt uitgenodigd voor het Kinderboekenweekfeest van Bol.com,. Lekker een middagje op pad met mijn kleine man. Wat was dat genieten zeg!

waar ik blij van werd

4. Op facebook kwam ik een geweldige foto tegen. De hoefsmid van een facebookvriend die, in nietsverhullende outfit, de paarden bekapte. Ik kwam niet meer bij. Zo zie ik mijn eigen hoefsmid nog niet op stal komen.
5. Kleine Olivier werd blij van een spelletje op de Ipad. Zo grappig om te zien. Al was hij wel een beetje lui. Hij volgde de muis over het scherm en pas als hij heel dichtbij was sloeg hij met zijn pootje op het scherm.
6. Ik ben weer lekker aan het opbouwen met mijn paard. Eerst een paar dagen alleen verzorgen en aanstaande dinsdag ga ik er eindelijk weer op! Mijn lieve bijrijdster krijgt dan weer wat meer rust haha.

waar ik blij van werd

7. Gisteren waren we uitgenodigd voor een exclusieve preview van Meccanoid. Een intelligente robot van Meccano. We hebben daar een hele leuke middag gehad. Zelf werd ik stiekem erg blij van de Zoomer Dino, wat een gaaf ding. Komende week zie je hier meer van op Bblogt.nl
8. Vandaag zijn we naar het Prentenboekjesfestival geweest. We hebben genoten van twee voorstellingen. Erg gezellig.
9. Dierendag vandaag! Bij ons is het elke dag dierendag maar vandaag hebben we alle dieren nog even een extra knuffel gegeven.
10. Erg blij word ik van het feit dat ik over twee nachtjes weer op mijn paard mag klimmen! Na m’n zwangerschap en het herstel is het wel weer tijd en ik kan bijna niet wachten.

Hebben jullie ook een fijne week gehad? Wat waren jouw hoogtepuntjes?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.