Zoals elke week deel ik ook vandaag weer waar ik blij van werd. Deze week was dat vooral dat ik weer lekker mijn dagelijkse dingen kan doen. Paardrijden, een concertbezoek, een colafontein en lekker spelen met de kleine man. Ben je benieuwd wat dat allemaal inhield? Lees dan snel verder.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd
1. Als klein meisje speelde ik regelmatig met de Winkel van Sinkel. Een leuk houten winkeltje met lades vol boodschappen. Zo nu en dan haal ik hem van zolder en word er hier ook druk mee gespeeld. Alle mini’s van een bekende supermarkt erbij en shoppen maar. 2. Voor de kleine man kocht ik de schrijfkaarten van Woezel en Pip. Erg leuke kaarten van Zwijssen om mee te oefenen. Er zit een uitwisbare stift bij dus hij kon steeds opnieuw oefenen.
3. Dinsdag was het eindelijk zo ver. Ik mocht weer op mijn paard rijden. Ik heb er erg naar uitgekeken en genoot dan ook volop. Ik heb in mijn zwangerschap tot 34 weken kunnen rijden dus het was nu alweer bijna 12 weken geleden dat ik voor het laatste had gereden. Super!

waar ik blij van werd
4. Woensdag ging ik met een vriendinnetje naar het concert van Take That. Jaren geleden was ik ook al bij de reünie. Wat een super gaaf avondje met veel nostalgie door de oude nummers.
5. Een filmpje van de Horse & Hunk kalender. Stiekem heb ik deze even op de repeat gekeken. Schaam schaam..
6. In het kader van de Kinderboekenweek maakten we een colafontein. We deden nog meer proefjes, daarover lees je komende week meer.
waar ik blij van werd
7. Ook hebben we alweer een buitenrit gemaakt. Lekker racen door het bos en ontspannen stappen. Genieten!
8. Met het mooie weer zijn we lekker met z’n allen naar het strand geweest. De mannen bouwden een zandkasteel, ik zocht schelpjes met een gaatje erin en de honden blaften de hele kust bij elkaar.
9. Ik draag nog steeds elke dag de kleine meid in de draagdoek. Echt handig en ook erg gezellig.
10. We genieten elke dag van een wandeling door het bos. Fijn!

Wat heb jij allemaal gedaan? Waar werd jij blij van?

affiliate links♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.