Wat een lekker weekendje. We zijn lekker in huis aan het rommelen. Alles lekker chill en niet te druk. De afgelopen week had ik ook weer diverse momentjes waar ik blij van werd. Zo zat mijn kleine man te glunderen op de tractor, maakten we een kliederboel met verf en ontving ik leuke artikelen. Ben je benieuwd waar ik nog meer van genoot?

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd
1. Afgelopen zondag zijn we naar het Groot Niet Te Missen Haags Kinderboekenfeest geweest. Wat was hier veel te doen zeg. We genoten van voorstellingen, knutselden een pop-up boek en bekeken beestjes. Alles rond het thema Raar maar Waar. Super dag. 2. Maandag zijn we een dagje naar mijn ouders in Brabant geweest. De kleine man geniet altijd enorm van een paar uurtjes boerderij dus daar gingen we dan ook naar toe. Normaal is de melkrobot favoriet maar dit keer mocht meneer ook op de tractor rijden. Super gaaf vond hij dat.
3. Ik ontving deze week een super leuke atlas om en review over te schrijven. Dat is gelukt. We hebben dit boek inmiddels al regelmatig open gehad en fantaseren dan over onze volgende grote reis.

waar ik blij van werd

4. In het bos werden we steeds gevolgd door een koppel zwanen. Ik vermoed dat ze dachten dat we brood bij ons hadden. Helaas. Het was wel erg grappig om te zien dat de zwanen ons steeds weer opzochten.
5. Ik knuffelde heel hard met mijn jongste Britje. Knappe Olivier is alweer een half jaar oud. Wat een lekker dier is het.
6. We hebben erg veel geknutseld. Dit resulteerde wel steeds in een enorme bende. De verf zat nog net niet achter onze oren. Maar plezier hadden we zeker.

 waar ik blij van werd

7. Ik heb maanden geleden een heel gaaf gouden zadeldek gekocht. Deze week reed ik daar eindelijk mee. Hij is wel erg bling-bling maar staat erg gaaf.
8. De kleine man wilde wel een keer met een paraplu onder de douche. Lekker effectief was dat maar hij vond het super grappig. Uiteindelijk kreeg hij toch wel een beetje fris dus toen hebben we de paraplu maar even ingeklapt.
9. Ik ontving een heel gaaf sieraden-setje. Hier lees je komende week meer over.
10. Als je dit leest zitten we lekker aan een ontbijtje in de Watertuin. Yummie.

Waar werd jij deze week blij van?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #16

 1. Vlijtig Liesje
  20 oktober 2015 at 13:24 (9 jaar ago)

  Ik werd blij toen ik hoorde dat de knieoperatie van mijn middelste zoon goed was gegaan.

  Beantwoorden
  • Bianca
   20 oktober 2015 at 20:47 (9 jaar ago)

   Nou dat kan ik me voorstellen. Fijn zeg.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.