Terwijl ik aan dit artikel werk zit ik met een lijkbleek bekkie achter de laptop. De kleine man en ik zijn geveld door de griep. Zo jammer want het is enorm lekker weer buiten, ik zou er het liefst op uit gaan. Helaas, eerst maar weer even opknappen. De afgelopen week stond in het teken van avondjes uit en veel dierenliefde. Ik laat je weer mee kijken naar de dingen waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1. Ik ging eindelijk weer met mijn paard naar het strand. Wat was hij braaf en wat hebben we genoten. Daar knapt een mens van op.
2. Maandag ging ik met de kinderen weer een dagje naar mijn ouders in Brabant. We zochten kastanjes bij het pontje. Althans zoeken was niet nodig, ze lagen zo voor het oprapen. Met een tas vol gingen we weer naar huis.
3. Mijn schoonmoeder maakte een leuke krans van fietsbanden. Daisy vond dit wel een geslaagd mandje.
waar ik blij van werd
4. Met alle geraapte kastanjes maakte ik twee kransen op tafel. Ik plakte een strokrans vol met kastanjes en wikkelde er lichtjes omheen. Ik had al een krans omwikkelt met mos dus deze kon er mooi onder. Een gezellig herfststuk.
5. Mazzelaars, we gingen woensdag wéér naar buiten met de paarden. Wat een luxe.
6. ’s Avonds ging ik met een lief vriendinnetje naar Blof in het Paard. Wat een fijne zaal is dat toch altijd. Lekker knus, goed geluid en veel gezelligheid. Enige minpuntje; ze moeten echt andere rosé inkopen. Dat spul smaakt naar een heel fout likeurtje. Jammer hoor.
waar ik blij van werd

7. Met de kinderen ging ik een middagje naar Ikea. Eerst even gezellig lunchen en vervolgens een rondje. Dit is de enige winkel waar de kleine man gezellig blijft. Lekker rondkijken en spelen op de kinderafdeling. We kochten een hele gave evenwichtsbalk. Gymmen in de woonkamer, ideaal met regenachtig weer.
8. ’s Avonds ging ik met drie lieve meiden naar the Chippendales. Een hilarisch en gezellig avondje. 9. Vrijdagavond werd de kleine man opeens ziek. De volgende ochtend ging ik gezellig mee doen. Allebei een buikgriepje te pakken. Nadat ik even op stond van de bank werd dit warme plekje direct ingepikt door een dikke britse dame. Ze stoorde zich vooral niet aan het feit dat ik nu nergens meer kon liggen.
10. Gistermiddag at ik weer mijn eerste appeltje en die bleef binnen. Lekker smerig praatje maar het is heel fijn als je eten weer blijft zitten wanneer je griep hebt.

Hopelijk knappen we snel op zodat we nog lekker van het zonnige weer kunnen genieten. Dan kan ik vast volgende week weer een blogje vullen met de 10 dingen waar ik blij van werd.

Waar werd jij deze week blij van?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.