Vandaag deel ik weer de leukste tips in de regio Westland/Den Haag. Leuke activiteiten om te ondernemen met je gezin. Dit keer staat er een erg leuke markt op de Pier in Scheveningen op het programma en kun je een kijkje nemen in een echt Halloweenhuis. Dit is natuurlijk alleen voor de echte helden en heldinnen. Bij deze de weekendtips van week 43.

Weekendtips van week 43

Home Made Market op de Pier

Dit jaar is de Pier in Scheveningen weer op de kaart gezet. Hij ondergaat een flinke opknapbeurt en er zijn al diverse leuke evenementen in geweest. Aanstaande zaterdag en zondag kun je terecht voor een Home Made Market. Deze markt wordt steeds op een andere locatie opgebouwd en strijkt nu twee dagen neer op de Pier. Op de Home Made Market vind je diverse exclusieve kramen met hippe producten, vintage spullen en meer moois. Veel producten zijn handgemaakt, gepimpt of gewoon erg mooi. Je vindt er producten die net dat beetje extra hebben of zelfs tamelijk exclusief zijn. Uiteraard kun je hier shoppen onder het genot van een hapje en een drankje. Voor meer informatie over deze leuke markt verwijs ik je door naar de facebookpagina van de Home Made Market.

Halloweenhuis in Naaldwijk

In Naaldwijk is het aanstaande zondag weer koopzondag. Van 13.00 tot 17.00uur kun je weer heerlijk op je gemak shoppen. Misschien ben je zelfs al wel stiekem bezig met de decembervoorbereidingen. Aangezien het volgende week Halloween is, opent er zondag een echt Halloweenhuis in Naaldwijk. In winkelcentrum de Tuinen is een pand compleet ingericht als griezelig Halloweenhuis. Het is gericht op kinderen dus ik verwacht dat de grote mensen hier wel in durven. Ik ben benieuwd wie er een kijkje durft te nemen.

Dino’s in de Hoven

In winkelcentrum De Hoven in Delft kun je nog tot eind oktober terecht voor een kijkje bij de dino’s. Er staan namelijk 25 replica’s van levensgevaarlijke dinosaurussen. Je kunt hier dagelijks gratis naartoe en ook het parkeren is gratis. Ideaal dus. Op zaterdag en woensdag zijn er extra activiteiten voor de kinderen. Daarnaast kun je een speurtocht downloaden en een gratis dinodoeboek halen in de Dino-hoek in het winkelcentrum. Mijn kleine man is al geweest en vond het erg gaaf. Voor alle informatie ga je naar de website van Dino’s in de Hoven.

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend of blijf je lekker binnen bij de haard?

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 43

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.