Wat een heerlijk zonnig weekje was dit zeg. Daar hebben we heerlijk van genoten. Hopelijk blijft het dit weekend ook nog zo fijn want er zijn weer leuke dingen te doen. Ik deel de weekendtips van week 44 met je. Met dit keer een foodtruckfestival speciaal voor kinderen, griezelen en een uitje naar Sesamstraat. 

Lekkerbekjes kinder foodtruck festival

Foodtruckfestivals zie je tegenwoordig overal. Ze komen als paddenstoelen uit de grond en zijn een razend succes. Het Lekkerbekjes foodtruckfestival haakt hier mooi op in met een foodtruckfestival speciaal voor kinderen. Alle foodtrucks houden rekening met kinderen, qua porties, duurzaamheid en aanbod. Dit festival strijkt komend weekend voor twee dagen neer op het George Maduroplein vóór Madurodam in Den Haag. Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november kun je hier terecht voor 10-15 foodtrucks. Uiteraard is er niet alleen van alles te smikkelen maar zijn er daarnaast ook leuke dingen te doen. Zo kun je een speurtocht doen, mee doen aan een lampionnenoptocht, je kunt er knutselen, meedansen en zingen met de troubadour en er staan zelfs een paar attracties. Madurodam is tegen gereduceerd tarief te bezoeken dus je kunt er een heel dagje uit van maken. Wat een gezellige boel zal dat zijn. Op vrijdag en zaterdag ben je welkom van 14.00 tot 21.00uur en op zondag van 13.00 tot 20.00uur. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de organisatie of naar de facebookpagina.

Griezelen in fort 1881

Fort 1881 is een negentiende eeuws fort in Hoek van Holland. De perfecte locatie voor een echte griezeltocht. Zaterdag 31 oktober is het Halloween en dan kun je van 18.30 tot 21.30uur deelnemen aan een tocht door het fort met een echte spokenjager. In groepjes ga je ontdekken waar toch al die vreemde geluiden vandaan komen. Het verhaal gaat namelijk dat er geesten ronddwalen van de mensen die in oktober 1890 het fort nooit uit zijn gekomen. Na deze griezeltocht krijg je lekker een glaasje griezellimonade en kun je op de foto met een engerd uit het fort. Voor kinderen/ouders die het te spannend vinden is er ook een iets minder enge tocht. Ik ben benieuwd wie dit aandurft. Op de site van Fort 1881 kun je meer informatie vinden.

Sesamstraat in Kijkduin

Zelf ben ik er al een paar keer geweest, Sesamstraat in Kijkduin. Afgelopen donderdag zijn we ook even lekker gaan spelen. Een leuk uitje voor de kleintjes waar je van dinsdag tot en met zondag terecht kan voor plezier met tommie, ienimini en pino. De bekende figuren uit Sesamstraat laten je spelen tussen herkenbare decorstukken. Gluur als buurman baasje over de schutting, bekijk de klokkenverzameling van meneer Aart, zoek een jurkje uit voor Ienimini of doe Purk in bad. Sesamstraat in Kijkduin is een interactieve en speelse tentoonstelling waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en zelfs kleuren. Durf jij ook een dansje te maken met Elmo? Voor alle informatie neem je even een kijkje op de website van Sesamstraat in Kijkduin.

weekendtips van week 44

Wat zijn jouw plannen voor het weekend? Ga je nog griezelen met Halloween?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 44

  1. Vlijtig Liesje
    30 oktober 2015 at 10:03 (9 jaar ago)

    Mijn jongste dochter gaat denk ik zeker nog griezelen vanavond. De rest van de familie niet denk ik.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.