Af en toe voel ik mij echt een ei. Er zijn van die momenten dat ik echt niets begrijp. Niets van mijn kinderen, niets van mijn echtgenoot en niets van mijn dieren. Ook zijn er wel eens producten, momenten of nieuwsberichten waar ik echt niet bij kan met mijn hoofd. Vandaag deel ik dan ook een lijstje met jullie. De 10 dingen waar ik niets van begrijp. (Overigens ben ik wel blond he, dat dat wel duidelijk is)

10 dingen waar ik niets van begrijp

 1. Ik heb een vrij intelligente echtgenoot. (hij leest Bblogt.nl ook dus ik moet hem af en toe even pleasen natuurlijk) Hij kan uitermate goed analyseren. Zo krijg ik dus regelmatig een analyse voorgeschoteld. Ik doe echt altijd mijn best maar soms kan ik hem echt niet volgen. Al knik ik natuurlijk wel altijd ja en doe ik net alsof ik het helemaal begrijp.
 2. De debicellen die jongens produceren. Hebben alle jongens dat? Ik schreef al eens over de herrie die de kleine man kan maken. Weken later is die herrie nog steeds niet afgenomen. Te pas en te onpas zit meneer te gillen of te schreeuwen. Blijkbaar hoort dit bij zijn spel. Ik begrijp er alleen helemaal niets van.
 3. Ik begrijp niets van het feit dat bontkragen opeens weer helemaal ‘in’ zijn. Ik vind het sowieso totaal niet mooi maar het dierenleed dat erachter schuil gaat vind ik helemaal walgelijk.
 4. Elk seizoen probeer ik het weer. Vol enthousiasme en motivatie begin ik met het volgen van ‘Wie is de mol’. Je weet wel, dat ingewikkelde tv-programma. De kijkcijfers liegen er niet om, dit programma word enorm gewaardeerd door televisie-kijkend nederland. Steeds  start ik met volgen en na drie afleveringen snap ik er al helemaal niets meer van. Dat ligt vast aan mijn haarkleur. (Ik kan het maar beter zelf zeggen voordat iemand anders het doet)
 5. Ik snap niets van ochtendmensen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb diep respect voor mensen die ’s ochtends direct naast hun bed staan te dansen maar ik begrijp het gewoon niet. Hoe dan?
 6. Ook snap ik niets van Spike, één van mijn hondjes. Elke avond rond kwart voor acht heeft hij het aan de hand. Wat precies? Tsja, als ik dat zou weten. Rond kwart voor acht begint hij te blaffen, te kwispelen, te draaien en dat allemaal naar mij. Waarom? Je hebt eten, water, bent buiten geweest, hebt aandacht gehad. Wat wil je van me? Heel apart. 10 dingen waar ik niets van begrijp
 7. Wat ik echt niet begrijp is dat mijn kleine man maar niet zindelijk wil worden. De gouden tip heb ik nog niet gevonden. Hoe kan je het niet vervelend vinden om een poepluier te hebben of een overstroming in je broek? Het interesseert meneer gewoon echt helemaal niets. Het is mij een raadsel. Over het algemeen hebben de meeste 16-jarige geen luier meer aan toch? Dan is er namelijk nog hoop.
 8. Mijn oven. Ik heb een combi-magnetron met heel veel opties. Super handig ding. Ik begrijp er alleen weinig van. Hij heeft talloze opties en ik gebruik er welgeteld twee. Die kan ik nog wel handelen maar wat moet ik met al die andere functies? Ik ben benieuwd!
 9. Het valt mij regelmatig op dat jongeren hun instagram-feed helemaal deleten. Zo staan er 100 foto’s op en zo zijn ze allemaal weg. Een soort schone lei? Ik ben toch wel erg benieuwd wat hier de gedachte achter is.
 10. Bij ons in huis hebben wij een soort vloek. Het mooie is dat we die in ons vorige huis ook al hadden. Ons huidige huis hebben we ruim drie jaar geleden laten bouwen. Je zou dus denken dat alles netjes is aangelegd en functioneert. Waarom moeten wij dan wekelijks lampjes vervangen in onze verlichting? We hebben een hele gave (al zeg ik het zelf) plafonnière in de huiskamer. Die heeft geloof ik in drie jaar al wel dertig nieuwe lampjes gekregen. Ook de spotjes in de eetkamer hebben we al tig keer moeten vervangen. Dat is toch gek?

Stiekem kan ik nog wel even door gaan want er zijn toch wel veel dingen waar ik echt niet bij kan met mijn hoofd. Ach, dan heb ik weer wat om over na te denken dit weekend.

Herkennen jullie iets van mijn breinbrekers? Of ligt het echt aan mijn haarkleur? 😉

 

 

 

 

 

 

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on 10 dingen waar ik niets van begrijp

 1. Suzanne
  7 november 2015 at 14:35 (9 jaar ago)

  Ik snap wie is de mol wel en ben ook blond 😜😜😜

  Beantwoorden
  • Bianca
   10 november 2015 at 11:39 (9 jaar ago)

   Bedankt hè 😉 Valt heus niet mee dat programma

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.