Heel slecht, maar er zijn wel eens dingen waar ik me eigenlijk voor zou moeten schamen. Van die kleine dingetjes die een gewoonte zijn geworden. Of dingen die ik mijn kleine man verbied maar vervolgens zelf wel doe. Ik zou me hier voor moeten schamen en stiekem doe ik dat natuurlijk ook wel maar ik biecht ze toch maar even op.

5x Waar ik me eigenlijk voor zou moeten schamen..

 • Mijn kleine man mag één keer per dag een snoepje. Soms vraagt hij er dagen niet naar en dan opeens heeft hij een enorme drang naar snoepjes. Te pas en te onpas zeurt hij dan om iets lekkers. Ik geef eigenlijk nooit toe maar als mijn peuter niet kijkt graai ik zelf wél even in de snoepla.
 • Ik vind het heerlijk om met mijn auto door plassen te rijden. En dan vooral van die diepe grote baggerplassen, dat het tot over je auto heen spettert. Het allerleukste vind ik het als ik een goede diepe plas vind en daar net iemand naast fietst…. Ik weet het, te slecht voor woorden en ik zou pislink worden als iemand dat bij mij deed.Gelukkig valt dat duiveltje dan meestal net op tijd van mijn schouder en rij ik er toch maar omheen. Meestal….
 • Ook zo’n dingetje met de auto. Ik heb heel veel moeite met me aan de snelheidslimiet houden op de snelweg. Rond Den Haag en Rotterdam heb je van die stukken snelweg waar je maar 100km/uur mag. Ik begrijp de noodzaak als het druk is in de spits maar niet wanneer ik op een rustig tijdstip op pad ben. Het slechtste is nog dat ik ook nog eens op let of ik niet té hard rijd. Dat wil zeggen dat ik altijd in de gaten hou dat ik niet mijn rijbewijs kwijt ben wanneer ik aangehouden zou worden. Ook check ik dan constant mijn spiegels om te kijken of ik niet ‘gevolgd’ word. Schuldbewust dus.. Schaam…
 • Ik strijk nooit! Ik heb al jaren een gloednieuwe strijkplank. Die staat mooi te zijn op zolder en dat is ook alles wat hij doet. Ingeklapt staat hij stoffig te worden in een hoekje van de zolder. Mijn strijkijzer staat in een kastje in de bijkeuken. Een enkele keer komt hij er even uit als ik toch dat ene bloesje aan wil waar driehonderd kreukels in zitten. Ik ben dan te beroerd om naar zolder te lopen dus ik leg een handdoek op mijn aanrechtblad en strijk daar mijn bloesje op. Helemaal niet handig, I know. Ik ben gewoon een meester in strak en kreukloos wassen, drogen en opvouwen.
 • Ik ben dat type die het lege wc-rolletje laat hangen. Ergernis nummer 1 in de meeste gezinnen en ik doe het gewoon zelf. En ik maak het nog een graadje erger. Ik pak wel een nieuwe rol maar zet deze vervolgens op het fonteintje. Het zou welgeteld één seconde extra werk zijn om het lege rolletje weg te gooien en die volle er op te doen, maar ik doe het gewoon niet. Of nee, wacht! Ik doe het wel als ik visite heb. Dan vind ik het zo l*llig voor mijn gasten, maar voor mijn eigen huisgenoten doe ik het dus niet. Shame on me!

Nu ik dit opgebiecht heb zal ik proberen mijn leven te beteren. 😉

Welke dingen doe jij waar je je eigenlijk voor zou moeten schamen? Durf jij het op te biechten?

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on 5x Waar ik me eigenlijk voor zou moeten schamen

 1. Vlijtig Liesje
  17 november 2015 at 11:21 (8 jaar ago)

  Ik heb de neiging om mezelf het grootste stuk te geven…. Schaam.

  Beantwoorden
  • Bianca
   17 november 2015 at 20:15 (8 jaar ago)

   Hihi dat herken ik toch ook wel..

   Beantwoorden
 2. Saskia
  17 november 2015 at 09:06 (8 jaar ago)

  Haha dat van die lege wc rol kan ik mij zo aan ergeren 🙂 En strijken gebeurt hier wel regelmatig, alhoewel ik daar ook niet altijd even veel zin in heb haha.

  Beantwoorden
  • Bianca
   17 november 2015 at 20:16 (8 jaar ago)

   Ja ik erger me ook aan die wcrol als een ander dat doet. Terwijl ik het zelf ook doe haha

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.