Maak jij ook zo veel foto’s? Ik kom echt om in de foto’s. Maakte ik er altijd al veel van de dieren, sinds ik kinderen heb is het helemaal niet te doen. Mijn Iphone knalt uit elkaar, mijn laptop heeft het zwaar, de kasten puilen uit met foto’s op dvd of in boeken, ik zie door de bomen het bos niet meer. Toch jammer, want al die foto’s die weggestopt zijn zien we dus praktisch nooit. Tijd om daar verandering in te brengen en wel met een mooie collage op canvas.

Foto’s, foto’s, foto’s

Van Webprint.nl mocht ik een mooie foto op canvas uitzoeken. Nou, dat liet ik me geen twee keer zeggen. Met een fotografe als bestie heb ik de mazzel dat ik een paar hele gave fotoshoots heb gehad. Zo heeft zij mooie foto’s gemaakt van mijn paard, van mijn katten, van mijn zwangere buik en natuurlijk van de kinderen. Die foto’s had ik als achtergrond op de computer en op mijn Iphone maar eigenlijk nog niet in mijn huis hangen. Super zonde eigenlijk dus ik dook maar eens in mijn archieven. Heel leuk om lekker tussen de foto’s te snuffelen. Op zoek naar die ene foto die ik wel aan mijn muur wilde hebben. Ik besloot al snel dat ik natuurlijk gewoon mijn twee (b)engeltjes op canvas wilde. Mijn bestie maakte hele gave foto’s van de kinderen toen mijn jongste net geboren was, dus de keuze was vrij snel gemaakt.

Webprint.nl

Ik surfde naar Webprint.nl en keek er eens rond. Ik kwam voor een foto op canvas maar stiekem zag ik nog veel meer leuke ideeën. Zo kun je op de website een foto op een krukje laten drukken, kerstballen en kerstsokken ontwerpen, diverse wanddecoraties ontwerpen en zelfs een gepersonaliseerde gezinsplanner maken. Ik zeg; top ideeën voor de feestmaand. Leuk voor Sinterklaas of zelfs alvast voor onder de boom.

Ik ging echter voor een foto op canvas en ook daar was de keuze reuze. Ik besloot een collage op canvas te laten maken. Ik zocht een viertal foto’s uit en uploadde die op de website. Het ontwerpproces werkt erg eenvoudig. Je kiest je foto’s en voegt die toe. Vervolgens kun je de foto’s nog enigszins aanpassen aan het doek. Dan kies je het formaat van je doek en de dikte van het frame. Ik koos voor een frame van 4cm zodat de canvas wat meer body krijgt. Dat vind ik wel mooi. Wat ik zelf erg handig vind is dat je tijdens het ontwerpproces aan de hand van een afbeelding boven een bank, kunt zien hoe groot je canvas ongeveer is. Zo heb je een beter referentiekader en hoef je niet met een centimeter boven je bank te hangen om te zien welk formaat je de canvas wilt. Slim!

collage op canvas

Na het ontwerpen en bestellen had ik de canvas binnen 4 werkdagen in huis.  Lekker snel dus. Als Piet nu even achter de computer kruipt kan hij hem zelfs nog met pakjesavond cadeau doen. Ik ben erg blij met de collage op canvas van mijn kinderen. De kwaliteit is ontzettend goed, je ziet geen pixels, en het doek is bijzonder stevig. De kinderen zijn nu eindelijk mooi vereeuwigd op canvas.

collage op canvas

Wil jij ook zo’n gave collage aan de muur? Of misschien wel een tof fotocadeau maken voor de feestmaand? Ga dan naar de website van Webprint.nl.

Heb jij al een mooie foto van je kind(eren) aan de muur hangen?

 

 

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Review; Collage op canvas

 1. Vlijtig Liesje
  24 november 2015 at 11:16 (9 jaar ago)

  Ik vind het resultaat erg mooi. Leuke manier om een foto te combineren met wat kleinere foto’s!

  Beantwoorden
  • Bianca
   25 november 2015 at 10:28 (9 jaar ago)

   Ja ik ben er ook erg blij mee. Helemaal leuk

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.