Iets later dan normaal maar uiteraard ook vandaag weer een overzicht van de dingen waar ik blij van werd. Met dit keer leuke post, gezellige uitjes met mijn kleine man en smakelijk eten. Als kers op de taart genieten we ook al weer dagen van enorm mooi weer.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd
1. Ik ontving deze week leuke post. We mogen een heel leuk boekje testen. Hier word hard aan gewerkt want er moet ook bij geknutseld worden.
2. We zijn deze week een aantal keer na het eten nog een rondje bos gaan doen. Zaklampen mee en op zoek naar vleermuizen. We zagen er steeds erg veel. Heel leuk om te zien en te doen.
3. Dinsdag was het zo enorm mooi weer dat ik lekker in de tuin kon liggen op een ligbedje. De kleine man speelde lekker buiten en ik genoot van de zon.

waar ik blij van werd
4. Ik ging met de kinderen een ochtendje naar Sesamstraat in Kijkduin. Lekker spelen en dansen met Elmo. De kleine man maakte ook nog een mooie tekening van Tommie.
5. We kliederden met verf. Papier in een doosje, wat klodders verf erin en dan de knikkers erdoor laten rollen. Lekker kliederen zonder vies te worden.
6. Ik ontving nog meer post. Een leuk product voor de kleine man. Het doosje werd direct in gebruik genomen door Daisy. Die vond het wel een geschikt mandje.
waar ik blij van werd
7. Een hele onsmakelijke foto van een zeer smakelijke maaltijd. Mijn ouders kwamen een dagje bij ons en we bestelden een super lekkere griekse maaltijd. Dat was smullen.
8. De kleine man was wel erg stilletjes onder mijn stoel aan het spelen. Hij maakte een spinnenweb met draad. Een paar dagen later zit het er nog steeds onder want ik had weinig behoefte om het weer uit de knoop te halen. Oeps.
9. Papa was ziek dus ik ging een dagje met de peuter op pad. Gezellig samen naar Drievliet. Heerlijk samen quality time.
10. Het zonnetje schijnt al de hele week! Daar word ik pas blij van.

Kortom, we hadden weer een fijn weekje. Afgezien van het ziek zijn waar ik de week mee startte.

Waar werd jij blij van deze week?

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.