Het is alweer zondag. Nog 47 dagen tot kerst. Ik vind het zo belachelijk snel gaan. Over een kleine week is Sinterklaas er al weer. Maar goed, daar denk ik nu even niet aan. Ik deel vandaag eerst even waar ik blij van werd de afgelopen week. Met dit keer nieuwe schoenen, raketten en Manuel Broekman. Lees je mee?

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1.Afgelopen week ging ik weer een ochtendje naar Avonturia de Vogelkelder. Dat blijft toch een leuk uitje. Een dierenwinkel met dierentuin in één. Samen met de kleine man aten we gezellig een broodje in het restaurant naast de kikkers. En dat is stoer hoor, van mij. Ik heb namelijk jaren geleden een kikker-fobie ontwikkeld nadat de kikkers uit onze wc en doucheputje sprongen. Ok, dit was in een hotelletje in de Amazone (Brazilië) maar het was echt niet grappig.
2. Op de babyborrel van de jongste hebben we erg veel cadeaubonnen gekregen. Ik kocht van de week dus weer een nieuw setjes voor de kleine meid. Ik ben gek op het merk Z8 dus ik was blij!
3.Babyvoetjes! Daar hoef ik toch geen uitleg bij te geven?

waar ik blij van werd4. We hebben koekjes gebakken. Mierzoete, mega ongezonde koekjes. En ze zijn lekker! We hadden twee bakplaten vol, oeps. Daar is nu weinig meer van over.
5. Ik maakte raketten voor op de peuter zijn rug. Meneer vliegt met veel herrie door het huis dus een paar raketten konden niet ontbreken. Super cool vind hij ze.
6. Ik mocht weer onder de naald! Bzzzz… ik hou ervan! Ik heb een klaproos laten zetten voor mijn jongste spruit. Ben er enorm blij mee.

waar ik blij van werd

7. Manuel Broekman met baby op zijn buik. Ok, het is vast een pop maar een dragende Manuel Broekman, daar word ik toch wel erg blij van.
8. Ik kocht hele kleine Toms voor mijn kleine meid. Super zacht en ik steun er ook nog een goed doel mee. Voor elk verkochte paar Toms geeft de fabrikant één paar schoenen aan kinderen en volwassenen die dat nodig hebben. Mooi initiatief toch?9. Ik reed gisteren naar stal en mijn auto gaf gewoon 18 graden aan. Bizar toch voor deze tijd van het jaar? Ik werd er zelf wel blij van.
10. Zaterdag was een pittig dagje maar ik werd toch wel erg blij toen ik ’s avonds met een wijntje op de bank neer kon ploffen.

Waar werd jij blij van? Laat het weten in een reactie.

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.