Na de tragische gebeurtenissen van afgelopen vrijdagavond in Parijs, voelt het gek om een blog te schrijven over de dingen waar ik blij van werd. Het werd namelijk maar weer eens duidelijk wat een haat en ellende er in de wereld bestaat. De hele wereld staat in brand en wat geeft dit een verdriet. Misschien juist een reden om even kort stil te staan bij wat positievere dingen. Kijk je mee naar mijn overzichtje?

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1.Afgelopen zondag waren we uitgenodigd om naar het Spellenspektakel te gaan. Wat hebben we daar genoten zeg. Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. De kleine man speelde naar hartenlust met alle gave spellen die we tegen kwamen.
2. Even een avondje rustig bloggen met een wijntje erbij. Relax bij lezen op andere blogs, reageren op comments en natuurlijk zelf een beetje vooruit werken.
3. Dinsdag kwam één van mijn lieve vriendinnetjes spelen. Haar mama moest even werken dus mocht deze dame gezellig komen spelen met mijn kleine man. De kinderen knutselden een masker en ik genoot van de lol die ze samen hadden.

waar ik blij van werd

4. Mijn schoonvader heeft op zolder een kast gemaakt. Daar ben ik super blij mee want het was zo’n rommel daar. Ik nam even de maten op en kocht mooie bakken om alle rommel in op te bergen. Heel fijn.
5. We hebben heel wat afgebakken de afgelopen week. We maakten koekjes, cupcakes en bananenkoekjes. Yummie!
6. Ik maakte eindelijk de langverwachte foto van mijn Saddle Jewel op mijn zadel. Heel blij mee, nu blingen mijn paard en ik nog harder.

waar ik blij van werd
7. Ik vind het altijd zo’n toestand om zo’n klein baby’tje in een veel te strak jasje te proppen. De kleine dame kan het ook totaal niet waarderen als ik aan haar armen moet trekken om dat ding aan te krijgen. Ik was dus enorm blij toen ik deze warme poncho voor haar vond. Maatje 62/68 en het kan zo over haar hoofd. Ideaal. Ze zit toch bijna altijd in de draagdoek dus ik ben hier heel blij mee.
8. Mijn beestenboel is enorm blij met het wipstoeltje van de kleine meid. Ze mogen hier eigenlijk helemaal niet in maar uiteraard doen ze het toch. Nadat ik eerst Blazer (chihuahua) er uit had gehaald pikte dikke Brittendame Daisy het stoeltje in. Ze keek er ook behoorlijk triomfantelijk bij.
9. Eindelijk! Sinterklaas is in het land. Stiekem vind ik dit het leukste feest van het jaar dus we genoten van de intocht.
10. De kleine meid is nu 2,5 maand oud en slaapt al een paar nachten door tot een uur of 7 ’s ochtends. Genieten!

Waar werden jullie blij van deze week?

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.