Wat hebben we veel leuke dingen gedaan deze week. Ondanks de regen zijn we heel erg productief en ondernemend geweest. Zo knutselden we weer van alles, gingen we een middagje naar het Museon, maakten we cupcakes en gingen we een dagje naar Amsterdam.  Een gezellig overzicht van de dingen waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

 • We maakten heerlijke zoete cupcakes. De kleine man vond dat er wel slagroom op moest. Nou, dan ben ik niet de moeilijkste.
 • Ik maakte een paar gezellige tafereeltjes voor op de eettafel. Het staat nu een week en alle chocolademunten zitten er gewoon nog in. Hoe knap is dat.
 • We knutselden erg veel deze week. De knutselfase van onze peuter kent geen grenzen en blijft maar voortduren. Afgelopen week kon je lezen hoe we een paar gave raketten maakten.

waar ik blij van werd

 • De kleine man wilde heel graag weer wat proefjes doen. Stiekem vind ik dit zelf natuurlijk ook erg leuk dus ik ging aan de slag. We maakten weer een colafontein. Deze hebben we al eens eerder gegaan en was dit keer ook weer een succes.
 • Ik maakte een Sinterklaasspel voor de kleine man. We gebruikten schuimpjes of kruidnootjes als pionnen. Kom je op een gouden rondje dan moet je een liedje zingen. Wie als eerste bij de finish is mag zijn snoepje op eten.
 • Ik shopte een super leuk setje voor de kleine meid van Tumble ’n Dry.

waar ik blij van werd

 • Ik ging gezellig een middagje naar het Museon met de kleine man. Ze hebben weer een erg leuke tentoonstelling over baby dieren. De vulkanen vond meneer ook heel cool.
 • Daisy lag er heerlijk charmant bij. Een echte dame.
 • Gisteren gingen we een dagje naar Amsterdam. We begonnen in Nemo, een super leuk wetenschap en techniek Museum. Eén grote ontdekkingstocht voor kinderen en je mag overal aanzitten. Daarna namen we nog een kijkje op Flavourites Live. Genieten!
 • Het zonnetje laat zich weer steeds meer zien en daar knap ik enorm van op! Heerlijk!

Waar werden jullie blij van deze week? Deel het gerust, ik ben benieuwd!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Waar ik blij van werd #21

 1. Frederique
  24 november 2015 at 23:05 (9 jaar ago)

  Museon vinden mijn kids ook altijd leuk. En mijn kleine man wilt al heel lang een Cola fontein maken, ben ik blij dat ik je blogje net dus gelezen heb want ik was van plan om de pepermuntjes er 1 voor 1 in te doen maar nee…plakband dus 🙂

  Beantwoorden
  • Bianca
   25 november 2015 at 10:28 (9 jaar ago)

   Ja plakband inderdaad! Zodra er één mentos in de fles valt gaat hij al bruisen dus je moet er zoveel mogelijk tegelijk in gooien. En cola light doet het het beste 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.